- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- отврaшение !!!!
Здравейте. Все по често срещаме тъпи 14 - 18 годушни kele64eta целуваши се, лижещи се и мажещи по улици, спирки кафенета, училищи коридори, че дори и стаи, а най - голямо отврaшение доставят правещите го в час. Искрено се възмущавам от показността на тези кuрветини и боклуци. Вие толерирате ли подобна свин6тина?
Е ами не е много приятно да се награбят в коридора,като видя една от моя клас и винаги и казвам че има хотелиПървоначално написано от mince
![]()
Да се обичат,ама по-леко да го дават на училище и най-вече в час![]()
Ми изглежда, че при любовта граници няма![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
нямам нищо против,но не е особено приятна гледката
МОМИЧЕ!
Щом си се обичат да си правят каквото искат. За тях си е, техен си е живота.
we are magic.
![]()
![]()
![]()
Е кво сега,обичат се хората![]()
![]()
Иначе - наистина понякога е дразнещо..А и най-вече в час![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не ги зяпай.. не им обръщай мнимание...
..
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ти имал(а) ли си връзка?Първоначално написано от mince
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Честно казано - не ми пречат с нищо. Единственото, което може би не е редно - в училище. Все пак е институция с друга целНо все пак - предпочитам да виждам по улиците влюбени, отколкото пияни тийнове.
![]()
Върви се гръмни,какъв ти е проблеми.И кои пък се целуват през часовете![]()
Брях,брях
А какво трябва да виждаме по улиците?Побоища?По-добре целувки, мисля?
+++..Първоначално написано от Unendlich
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
На мен не ми пречат, но не са приятна гледка особено ако се обарват по някой части на тялото.![]()
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Пфхаха никой не ти говори за побоища, малката...Първоначално написано от DevilWish
Не ме интересуват, да правят каквото си искат. Нали знаете, когато си влюбен светът е различен, така че...![]()
Не ми пречат но в училище... излизаш от стаята по математика и докато се разминават два класа, някои от учениците от тези два класа като се награбят
![]()
![]()
СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ![]()
СРААААААААААМ, ПОЗОР, ПРОСТАЩИНА!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не ми пречат, стига да го правят в границите на нормалното.
За общестени места говоря / ресторанти , в които се хранят хора , училища и др. места , на които просто не това им е предназначението./
Любовта си е любов , но малко " баланс " няма да попречи.![]()
To infinity and beyond.
Може в училище не е точното място, но какво пък толкова.. Не е нещо отвратително както го описваш.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
хех .. голяма работа .. всеки да си прави каквото иска .. какво толкоз те интересува .. никой не те кара да ги гледашш.
Жалко е завиждаш на тези хора.Първоначално написано от mince
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
всеки има право да прави каквото си реши! на мен не ми пречат по простата причина че и аз го правя
FUCK-тически не ме интересувате..