.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от ospower
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Сетих се за една случка сега в края на срока. Значи г-на по БЕЛ оформяше и някои трябваше да пишат есе. Едно момиче беше м/у 5 и 6, а едно момче м/у 4 и 5. Момичето написа едно есе за нея и едно за момчето. Тя получи 5-тица, а той 6-тица. Умрях от кеф. Понякога много се радвам на чуждото нещастие, ама тя си го заслужаваше.
    Много си прост!
    Ок. :P
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    И кво мрънкате,всеки си спасява задника както може.

често ми се е случвало и не само на мен
    много гадно и некоретно към другите
    ма както казаха всеки гледа да си спасява задника както може

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    И кво мрънкате,всеки си спасява задника както може.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Да..Случвало ми се е

Град
    40 Miles from the Sun
    Стига сте праскали един и същ цитат, де. Поне да беше няква велика мисъл, ами то... Темата хич не е за това "мрънкайте кво сте получили или не сте получили", а просто дали някой е получавал незаслужени оценки и хората си казват. Къв е проблема?

По темата: да, получавала съм незаслужени оценки и от една страна се радвах на високата оценка, но от друга страна ми беше кофти за тези, които знаят повече от мен, а имат по-ниска оценка. Не съм много по измамите и нечестните работи, та не се насладих на момента.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Сетих се за една случка сега в края на срока. Значи г-на по БЕЛ оформяше и някои трябваше да пишат есе. Едно момиче беше м/у 5 и 6, а едно момче м/у 4 и 5. Момичето написа едно есе за нея и едно за момчето. Тя получи 5-тица, а той 6-тица. Умрях от кеф. Понякога много се радвам на чуждото нещастие, ама тя си го заслужаваше.
    Е те тва е.. Аз съм малко злопаметен човек.. Ии в 7 клас имах мнооого конфликти с някои момчета от класа. После през втория срок тогава идва едно момче: "Лелеее, моля ти се, моля ти се мнооого, напиши ми преразказ на "Една българка"! Ше направя всчико, което искаш! Само този път! Моля те."
    Аз: "Не." И си излязох.
    Тъй де... Като се е заяждал непрекъснато, да го духа.

Попринцип в моя клас постоянно се шуми и дори децата от първите чинове не могат да чуят учителя.И аз съм поучавал такива оценки и твърдо съм настоявал да не ми ги вписват,но дадения учител се правеше,че не ме чува и ми каза,че ги заслужавам понеже вижда,че работя,а не шумя като останалите. Все още ми е неприятно за тези оценки,понеже ми вдигна успеха с три единици нагоре :S Иначе има много хора в класа,които получават такъв тип оценки,само защото могат да се възползват от добрите преподаватели,които не ни третират като животни.
    Най-големите спорове между съучениците ми стават точно заради оценки.Нещо всички се завъдиха големи бележкарчета ...много малко хора разбират,че не всичко опира до оценката,а до знанията .ама то си е за тях
    Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]

Често Ви казвам, че ми омръзна от тия даскалки... Миналата година за 2 и годината имам 3-ка, а поне нещо знам и съм редовна в часовете, а други, които не знаят и една думичка имат и те 3. Точно за миналата година накрая госпожата им казва, че ще ги изпитва, за да имат 3, а те не си правят труда да дойдат в час, а когато дойдаха (това се случи един 2 пъти, а тях трябваше да ги изпитват повече, за да покрият двойките) излязоха с тетрадката, гледат от нея и най-накрая имат 3. Един път две момичета в един и същ тест по БЕЛ едната има 5 другата 2, а се различават само по това, че едната има 2 вярни отговори повече, Разбирам, че едната можеше да им наприме 4, че не и достогат например 1 или 2 отговора за 5, ама толкова голяма разлика....

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

в даскало я има тая практика за мой късмет ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    На един мой съученик му писаха 6, защото изчисти дъската
    Аз не се дразня. Всеки си изкарва оценките както може. И аз не бих отказала една 6ца за нищо

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

да we ама не ма ебе
    секи да гледа в свойта паничка както са казва

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia

Re: Незаслужени оценки

Цитирай Първоначално написано от ospower
    Понякога случвало ли ви се е на вас или на някой ваш познат да получи добра оценка, както се казва, за едното нищо? Смисъл да е казал малко и да не е направил кой знае какво.
    случвало ми се е, разбира се.
    на мен и на познати...

лошото е, че все по-често ми се случва обратния процес

Обратния процес е по-коварния.
    Незаслужената оценка мога да я преглътна, кво да правя друго. Имало е случаи, в които ми се е случвало, че ми гласуват по-голямо доверие, отколкото трябва(не става въпрос само за оценки, а по принцип), ама нямам избор. Смисъл, единствено мога с времето да гледам да оправдая доверието и това е то. Общо-взето съм на мнение, че учителите умеят да преценяват за колко си. Нямам и много кофти учители, затова така смятам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си