- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Незаслужени оценки
Ок. :PПървоначално написано от ospower
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от Zarity
![]()
често ми се е случвало и не само на мен
много гадно и некоретно към другите
ма както казаха всеки гледа да си спасява задника както може![]()
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Стига сте праскали един и същ цитат, де. Поне да беше няква велика мисъл, ами то... Темата хич не е за това "мрънкайте кво сте получили или не сте получили", а просто дали някой е получавал незаслужени оценки и хората си казват. Къв е проблема?
По темата: да, получавала съм незаслужени оценки и от една страна се радвах на високата оценка, но от друга страна ми беше кофти за тези, които знаят повече от мен, а имат по-ниска оценка. Не съм много по измамите и нечестните работи, та не се насладих на момента.
Първоначално написано от StreetFame
![]()
Е те тва е..
Аз съм малко злопаметен човек..
Ии в 7 клас имах мнооого конфликти с някои момчета от класа. После през втория срок тогава идва едно момче: "Лелеее, моля ти се, моля ти се мнооого, напиши ми преразказ на "Една българка"! Ше направя всчико, което искаш! Само този път! Моля те."
Аз: "Не." И си излязох.![]()
Тъй де... Като се е заяждал непрекъснато, да го духа.
Попринцип в моя клас постоянно се шуми и дори децата от първите чинове не могат да чуят учителя.И аз съм поучавал такива оценки и твърдо съм настоявал да не ми ги вписват,но дадения учител се правеше,че не ме чува и ми каза,че ги заслужавам понеже вижда,че работя,а не шумя като останалите. Все още ми е неприятно за тези оценки,понеже ми вдигна успеха с три единици нагоре :S Иначе има много хора в класа,които получават такъв тип оценки,само защото могат да се възползват от добрите преподаватели,които не ни третират като животни.
Най-големите спорове между съучениците ми стават точно заради оценки.Нещо всички се завъдиха големи бележкарчета...много малко хора разбират,че не всичко опира до оценката,а до знанията .ама то си е за тях
![]()
![]()
![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
Често Ви казвам, че ми омръзна от тия даскалки... Миналата година за 2 и годината имам 3-ка, а поне нещо знам и съм редовна в часовете, а други, които не знаят и една думичка имат и те 3. Точно за миналата година накрая госпожата им казва, че ще ги изпитва, за да имат 3, а те не си правят труда да дойдат в час, а когато дойдаха (това се случи един 2 пъти, а тях трябваше да ги изпитват повече, за да покрият двойките) излязоха с тетрадката, гледат от нея и най-накрая имат 3. Един път две момичета в един и същ тест по БЕЛ едната има 5 другата 2, а се различават само по това, че едната има 2 вярни отговори повече, Разбирам, че едната можеше да им наприме 4, че не и достогат например 1 или 2 отговора за 5, ама толкова голяма разлика....
в даскало я има тая практика за мой късмет ..![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
да we ама не ма ебе
секи да гледа в свойта паничка както са казва![]()
случвало ми се е, разбира се.Първоначално написано от ospower
на мен и на познати...
лошото е, че все по-често ми се случва обратния процес![]()
Обратния процес е по-коварния.
Незаслужената оценка мога да я преглътна, кво да правя друго.Имало е случаи, в които ми се е случвало, че ми гласуват по-голямо доверие, отколкото трябва(не става въпрос само за оценки, а по принцип), ама нямам избор. Смисъл, единствено мога с времето да гледам да оправдая доверието и това е то. Общо-взето съм на мнение, че учителите умеят да преценяват за колко си. Нямам и много кофти учители, затова така смятам.