Цитирай Първоначално написано от realantisocial
В хипотетична ситуация, ако имаш възможност да се запознаеш и комуникираш себе си :
1. Какво първо ще попиташ ( извън стандартните )
Защо преди 5 години не последвах инстинктите си и не се върнах от САЩ навреме.
Темата е много болезнена, всъщност, затова извинявай, че няма да ти отговоря по-конкретно.

2. Има ли шанс да станете приятели
Хм. Иска ми се да вярвам, че умея да бъда добър приятел. Бих се постарала.
Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
Как се запозна със свекървата?
Това е една много глупава ситуация. С Венци щяхме да ходим на почивка в Созопол и понеже сме от различни градове, аз пристигнах във Варна предния ден, с уговорката, че ще преспя у тях. Той ми беше казал, че родителите му ги няма в града, защото аз не бях готова да се запознавам с тях. Но на сутринта, когато станах и слязох в хола, майка му си пиеше кафето там. Тъпотията беше, че имах на себе си само една негова тениска и отдолу бях дибидюс. Жената се представи, направи ми кафе и повече от половин час си лафихме. Смятай...

Какво би препоръчала да избягваме /като разговори, държание/ в общуването със свекървата?
На някой май му предстои да има свекърва
На въпроса: никога да не се правиш на нещо, което не си, защото рано или късно си проличава. И освен това - пред свекървата никога не говори срещу детето й. Не се оплаквай, ако нещо в държанието му не ти харесва или те дразни. Той винаги е на мама момчето

Скандалът необходимо зло ли е?
Понякога. Аз предпочитам да си мълча и да избягвам скандали. Но ако нещо не може да се разреши с мирен разговор, почвам да викам
Хубавото е, че и двамата не си го слагаме на сърце. Преборваме проблеа и забравяме повишения тон.
Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Коя зодия си?
Риби. Но съм на границата с Водолея.

Имаш ли си някакво любимо мъжко и/или женско име?
Харесвам Борис за мъже и Михаела за жени.

Каква беше в тинейджърските си години: заявяваше мнението си направо, без заобикалки(кажи-речи, както е и сега, поне от представата, която съм си изградила за теб) или повече наблюдаваше, отколкото говореше?
Много обичам да наблюдавам хората, да ги преценявам.
В тийнейджърските си години бях малко по-мълчалива. Годините ми дадоха смелост да казвам директно всичко.
Но дори и тогава, ако нещо ме е дразнило съм си го заявявала. И често съм си патила от голямата си уста.