zapochnah da cheta temata ot nachaloto i mi stana dosta interesno, vaprosite i otgovorite naistina sa dosta interesni a i bih akzala polezni za badeshtite snahi
Хаха, не съм очаквала, че мога да съм полезна в тази насока
eto nqkolko vaprosa i ot men:
- Mislish li che vinagi shte ima liubov mejdu vas ili ochakvash s vremeto da ostane kakto kazvat horata "uvajenieto i navika edin kam drug"
Как да ти кажа... Според мен, когато обещаеш да си с някого, любовта не изчезва. Просто страстта утихва с времето, но уважението и навика също наричам любов. Любовта е онова чувство, което те кара да останеш с някого, въпреки всичко.
- ako (nedai si boje) imashe problemi s vashite zashototo ne haresvat polovinkata ti, kogo bi izbrala? da tragnesh s liubovta ili da ostanesh sas semeistvoto ti? (tova e hipotetichen vupros)
Имала съм такава връзка. Моите родители са много търпеливи и толерантни към решенията ми. Те много интелигентно, без караници и заплахи, ме накараха да осъзная, че този човек не е за мен.
- ot koq iznevqra bi te zabolqlo poveche? psihicheska ili fizicheska?
Не деля изневярата на психическа и физическа. Тя е просто изневяра и от нея винаги боли.
- a i oshte.. edna greshna nosht, krivvane ot patq taka da se kaje povod li e za razdqla?
Това е много спорен въпрос. Не искам да бъда прекалена моралистка и да кажа, че е повод за раздяла. Нито да бъда прекалено наивна и да твърдя, че бих простила. Зависи от много неща - колко държа на човека, какво е отношението му към мен по принцип, до колко силна е връзката. Но като се знам колко съм ревнива...
- kak vijdash semeistvoto vi sled 5 godini?
С поне едно хлапе със зелени очи
- kolko e vajen za teb sexa v edna vrazka?
Много. Връзката без секс е приятелство.
- spored teb koi e po-sbosoben na kompromisi ot dvata pola kato sadish po sebe si i polovinkata? majete ili jenite?
Трудно ми е да съдя по нас. И двамата сме правили много компромиси и то различни. Аз, например, направих компромис като изоставих приятели и работа, за да бъда с него. Той пък прави много компромиси с характера ми. Всичко е до нагласа.