Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Много въпроси ми изникнаха, четейки отговорите. Твърде лични са обаче дори и за горещия стол. Ще ти пиша ЛС да разменим виртуални координати. Може ли?
Може, разбира се. Пиши ми А колкото до въпросите, нямам против да ги зададеш.

П.С. Много си ми интересна и въпреки, че се поизпокарахме в "Любов" много, много ме кефиш
Благодаря, за което
Аз не помня да сме се карали. Вероятно просто не сме били на едно мнение.

П.С.2. Снощи по повод темата прочетох статията за сватбата ви и видях клипчето. Беше вълшебно. Желая ви много щастие.
Пак благодаря.

Ти как почувства този ден? Оправда ли очакванията ти? Промени ли те? Беше ли крайъгълен камък за връзката ви или само 1 ден.
Денят започна рано - в 7 сутринта и приключи в 7 на другата сутрин, когато за малко да изтървем полета. Изобщо не го усетих. Беше ми напрегнато, малко нервно, макар че специално от този ден не зависеше нищо, защото ние вече бяхме подписали брака. Но беше хубаво и много весело. Да са ми живи и здрави мамите, татковците и сестричката, без тях изобщо нямаше да се справя. Поеха всичко на раменете си, на нас оставиха само да се забавляваме.
А за крайъгълния камък... не, не беше този ден. Повратният момент във връзката ни беше 6 септември, 2007-ма, когато ми предложи да се съберем да живеем заедно.