Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
както ти се качва на главата, така ти я качи на кyра, и след тва й eби майката.. фърли и 10 лева на леглото и й кажи сбогом

Жена ли е - кyрва е..

Много умно мнение даваш драги ми съфорумецo това, че тебе на теб ти се е паднала някоя "к***а" която с извинение ти е ебала ма**ата и най-вероятно ти е разбила сърцето значи, че всички са к**ви така ли? Моля ти се съвземи се малко, защото точно от такива като теб ми дойде до гуша, да сте си намирали свестни момичета а не курвичките на града, щом не можете с едно момиче да се справите какво да очакват хората от вас а уж вие сте силния пол.... Спасявайте се...

Лошо е когато човек греши, а е още по-лошо, когато някой греши, а се мисли за прав..
1вото което е: такова момиче, като неговото не можеш да кажеш по никакъв критерий, че е момичето което е вярно на любимия си..
2рото което е: това че съм казъл: Жена ли е - курва е .. има 2 вариянта - или си е курва в живота, или в леглото..
3тото което е: това дали съм бил нараняван или не, с разбито сърце или не, не влияе по никакъв начин по отношението което съм взел в темата на автора, защото няма да му помогне, понеже всички сме различни от самото създаване на човек от Господ.. (така да се каже и в пряк и в преносен смисъл)
4тото което е: не знам що, за човек си, не съм имал разговор с теб и т.н., не те познавам нито като личност и не те опреквам за думите ти в другите тени - затова ще те помоля да направиш същото защото нито не ме познаваш, нито знаеш какъв живот живея, нито пък що за човек съм.