Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
както ти се качва на главата, така ти я качи на кyра, и след тва й eби майката.. фърли и 10 лева на леглото и й кажи сбогом

Жена ли е - кyрва е..

Много умно мнение даваш драги ми съфорумецo това, че тебе на теб ти се е паднала някоя "к***а" която с извинение ти е ебала ма**ата и най-вероятно ти е разбила сърцето значи, че всички са к**ви така ли? Моля ти се съвземи се малко, защото точно от такива като теб ми дойде до гуша, да сте си намирали свестни момичета а не курвичките на града, щом не можете с едно момиче да се справите какво да очакват хората от вас а уж вие сте силния пол.... Спасявайте се...

Лошо е когато човек греши, а е още по-лошо, когато някой греши, а се мисли за прав..
1вото което е: такова момиче, като неговото не можеш да кажеш по никакъв критерий, че е момичето което е вярно на любимия си..
2рото което е: това че съм казъл: Жена ли е - к***а е .. има 2 вариянта - или си е к***а в живота, или в леглото..
3тото което е: това дали съм бил нараняван или не, с разбито сърце или не, не влияе по никакъв начин по отношението което съм взел в темата на автора, защото няма да му помогне, понеже всички сме различни от самото създаване на човек от Господ.. (така да се каже и в пряк и в преносен смисъл)
4тото което е: не знам що, за човек си, не съм имал разговор с теб и т.н., не те познавам нито като личност и не те опреквам за думите ти в другите тени - затова ще те помоля да направиш същото защото нито не ме познаваш, нито знаеш какъв живот живея, нито пък що за човек съм.

Не те упреквам, просто слагаш всички момичета под общ знаменател... и мисля, че за това не си прав ... тук не става дума за мен а за отношенията ти към женския пол. Не се заяждам с теб или ти правя забележка, не мо га по никакъв начин да променя мнението ти, просто това е детинско. Have a nice day ...