- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Системата минус 60
Не видях друга такава тема и затова реших да направя.Някой спазвал ли е този режим?Има ли резултати,доволни ли сте.Може да споделите,защото останах много заинтригувана от режима.Ето и сайт : http://snow4eva.blog.bg/lichni-dnevn...inus-60.432897
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
изглежда ми лесно,ама дали наистина е толкова ефикасно![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
ама тя е отслабнала по-лесно,защото е била много дебела.Ако имаш 5-10 кг сигурно няма да можеш да ги свалиш :/ Не знам...според мен е отслабнала 60 кг щото е била 120 и нали като имаш повече да сваляш-отслабваш по-лесно и бързо
Първоначално написано от vanilievisez
Да,но вече няма никакъв ефект.![]()
Сутрин не трябва да се яде много, точно обратно на общоприетото мислене. Може и с някакви плодове да минеш, все ще дойде следващото хранене и ще си набавиш нужната енергия. Точно това ѝ куца на тая система, иначе звучи привлекателно.![]()
Eeм да ама е отслабнала нали?! Закуската и аз си знам,четрябва да енай-стабилното ядене,защото после имаш време да изхабиш натрупаното като енергия,а вечерята трябва да е по-малка щото как аджеба ше тръгнеш да изгаряш калории посред нощ?!Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
ха познай как![]()
хахаха ее освен такаПървоначално написано от dreaml1nd_
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от vanilievisez
Спазвам я ,но не свалям никакви килограми.
Хах, на мен ми е 13-ти ден вече.. днес бях -1 кг. Бавно.. ><
Ами аз съм на тая диета вече 1 месец и работи свалих 4 килограма сама трябва да не се яде много на вечеря и да не се яде след 6 часа вечерта лесно еПървоначално написано от heiress
![]()
стани сомнамбул и така ..Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
![]()
![]()
![]()
И какво от това, че е отслабнала? Тя каквато и диета да е била почнала, е щяла да отслабне.Първоначално написано от britzy
Факт е, че до 12 часът е цикълът чистене на организма и ако ядеш тогава по много, можеш да натрупаш килограми. А обядът трябва да е най-обилен.![]()