здравейте...пиша ви за пореден път, понеже винаги получавам добри съвети...падам си по едно момиче, с което се запознахме покрай едни приятели наскоро...засичаме се рядко защото сме различни смени на училище, но може да се каже че се виждаме отвреме навреме...пишем си по скайп почти всяка вечер, но най общите неща...отдавна съм надраснал периода с свалянето и забиването по скайп...и мечетата и целувките ...поопознах и наистина я харесвам, защото е наистина приятен човек и просто ми е забавно когато си пиша с нея...но проблема е че само по скайп не ме задоволява изобщо, а наживо малко се спичам...не че ме е срам но не знам как да подходя с нея...с много момичета съм прецаквал нещата заради държанието ми...на едни не им харесва тва че съм прекалено мил, на други че не съм...и просто не искам отново да прецакам нещата...мислех просто да я поканя на кафе или нещо подобно, но ще поизчакам, защото я викнах на едно купонче...не знам дали ще дойде, но според вас ако не дойде има ли смисъл да продължавам да опитвам..и изобщо какво да правя оттук насетне..