Не се занимавай с него![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
Първоначално написано от petiam
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Играе си с теб.![]()
Не се занимавай с него, така взаимно ще се отървете един от друг...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от cherrygloss
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първоначално написано от ivcheto0o
To infinity and beyond.
^ Добре бе, като цитирате две мнения в тая тема, въобще не пишете.
Аз пък казвам да поговориш с него.
На колко сте ?
Ако ти е симпатичен, просто продължавайте. Може в началото да се е бъзикал и сега да има чувства. Може и да е от тези, които не си признават чувствата ей така направо. Не знам.. най-добре не му задавай такива директни въпроси, ако не искаш да те излъже за нещо.
И спря да се върти за миг земята..
Мармаладке, това беше гадно.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Близки ли сте попринцип, ако не сте може и да те е излъгал за 5о-те % ,, може да го е срам да си каже, че е повечко ((: сп0к0, мисли позитивно,, говори с него![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Ако наистина много го харесваш бъди по-настоятелна и търпелива, за да разбереш какво изпитва към теб. Струва ми се той не знае какво иска, така че го зарежи... дразнят ме такива... и няма смисъл да си тровиш нервите за някакъв нещастник.
Ааам да доста сме близки (поне той за мен) на него мога да споделя повече от колкото на някой друг..Имам му пълно доверие!
А мармаладке..НАЧУКАЙ СИ ГО!![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
не си е казал просто че е 100% не според мен![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Не те харесва.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Овърта.Много мразя като някой почне така.Питай си го директно да или не.Няма средно пожение.Или харесваш някой или не-тва е!
Уф тези горделивите най-много ги мразя. Казала си му да ти е казал "Да и аз те харесвам" или "Не не те харесвам" ... к'ви са тия игрички. Само да поражда празни надежди в теб. Повечето мнения са "Остави го не се занимавай с него". Ако го харесваш поговори с него НА ЖИВО и го питай сериозно да ти каже без да увърта, защото колкото по-рано, толкова по-добре. Успех .. (:
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Само аз ли мисля, че темата е за раздел "Любов" ?
ToчноПървоначално написано от SmilezZz
Виж го какъв е пикльо
![]()