.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Хигиена

Фен
    Град
    Бургас

Хигиена

Да поговирим за хигиената
    Момичета и момчета,каква хигиена спазвате?колко пъти и кога си миете тялото или се къпете,обичате ли чистотата и споделете за вашата хигиена,не само сексуално а и изобщо по-скоро от здравословна гледна точка.

Град
    София
    всеки ден си взимам душ през ден-два се къпя.. мразя да мириша на гадно и най-вече на пот
    Exorcism !

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Ами той форума е основно за сексуалните проблеми и интимни теми, но нищо, нали е полезна тема

Ами когато имам възможност се къпя, гледам да е всеки ден, най-много през ден се е случвало. През лятото не знам по колко пъти се къпя, тъй като работата ми е с плаващо работно време и пътуване с кола, когато сляза и махна униформата съм задълже под душа. Преди секс винаги гледам да съм изкъпан, дори и да го правим с партньора ми под душа, пак предпочитам преди това да съм минал през бърза баня. Използвам основно сапун - независимо течен или в обикновено състояние, косата си винаги я мия, при всяко влизане, тъй като й слагам гел и иначе се омазнява. Знам, че е вредно, но пък кое не е

За интимните части - винаги отделям внимание на пениса и ануса, измиване със душ гел и старателно изплакване, за да не стават бели. На краката също отделям голямо внимание, тъй като съм си патил от едни гъбички като малък и направо щях да си отрежа краката Относно дрехите след изкъпване, гледам всичко да е чистичко, голям кеф е точно изкъпан и дрехи директно от въжето :P
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Повече от фен
    Хей !
    Всеки ден си взимам душ, понякога и по два пъти, Обичам чистотата, много дори.
    А когато нямам възможност да си взема душ (изключително рядко) - интимната хигиена ми е на пъро място.

Град
    [На Метри От Земята]
    колко глупава тема само
    Просто аз

не че нещо към автора/ката ама не виждам смисъл в темата се пак кой обича да е мръсен и да не спазва редовна хигиена

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Хей !
    Всеки ден си взимам душ, понякога и по два пъти, Обичам чистотата, много дори.
    А когато нямам възможност да си взема душ (изключително рядко) - интимната хигиена ми е на пъро място.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си