.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    cantalejo, ispaniq

Как мислите?

Здравейте. Преди три дни си счупих китката и лакътят, гипсираха ме и но пръстите ми се надуха и ръката ми отича това нормално ли е? А пръстите как да ги държа винаги изпънати или сгънати леко? Аз сега ги държа леко сгънати защото ако ги опъвам ме боли ръката и от време на време ги мърдам. В болницата ми казаха че е било нормално да се надуват пръстите и казаха че трябва да спаднат скоро време. Вие как мислите ръката леко нагоре ли да я държа и пръстите леко сгънати ли да бъдат или винаги изпънати плсс кажете предния път като си счупих ръката не помня да ме е боляло ръката или пръстите пък пръстите до колкото си спомням бяха леко прибрани и ги движех от време на време. Благодаря за отговорите

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Споко. Нормално е като си счуриш ръката подутината да ти оттече към пръстите.. Можеш да си движиш пръстите от време на време но щом те болят ги остави да почиват.. не ги движи много.Ще се оправят..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз бях си счупила ръката..И ме болеше..Пръстите ми се бяха надули,но след време всичко мина..
    Напълно нормално си е
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си