Така .. искам да си топирам косата. Тя е къса, до раменете, ( наскоро я отрязах ), много гъста и тежка, с дебел косъм. Това накратко.Веднъж я топирах, ама неуспешно. Нищо не се получи, само дето приличах на кошница в главата.
Беше рошава и стоеше някак си .. кофти.
Има едно момиче от нащо даскало дето си прави косата с обем. Стои уникално. Явно причината е в мойта коса.
HELP ?! .. Сега друго да ви питам - доколкото знам целия тоя обем се прави с лак за коса, ама ако нямам под ръка ще се получи ли с гел или пяна ?! ..
Тва за сега !
![]()
Без лак силно се съмнявам да направиш нещо, особено като прочетох описанието на косата ти, по-добре иди да ти я филират малко и тогава пробвай пак.![]()
Наистина си филирай косата..
А и щом косата ти е гъста - няма да стои добре![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мнооого лак,и топиране на пластове,като започнеш от долу..не можах да го обясня по-добре,надявам се да си ме разбрала![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
и без лак няма да стане.. трябва ти много лакПървоначално написано от SmilezZz
smile-it's the second best thing you do with your lips
ммм....с три ръце съм за филирането.....просто след филиране пластовете олекват,което спомага за лесното топиране....аз от много време се топирам и имам натрупан (поне според мен) солиден опит......та горните ти пластове не трябва да са много дълги и трябва да са филирани (но ако са си къси пластовете и без филиране може да се получи нещо сносно
) Сега стигнахме до стилизиращите продукти.....без лак, мацка, (и то с мн силна фиксация) няма да постигнеш почти нищо. Гел за коса може да се втрие единствено в корените за да улесни топирането....но лака е необходим за да се оформи и най-важното да се запази получения вид
.....ти сама от опит си разбрала, че иначе става като кошница
![]()
![]()
, но с помощта на лака ще можеш да подредиш всички кичури и да се получи нещо като за пред хора
(въпреки че аз мн обичам да си ходя с такава рошава коса из нас....както майка ми се изразява - "все едно бойлера ми е гръмнал в тила"
) Най-доброто което можеш да направиш...е да си пострижеш къси горни пластове (ако не са),да се филират и да си купиш лак със силна фиксация (препоръчвам ти на Taft един в оранжев флакон пише Maxx power....страхотен е, по-силен няма да намериш никъде
)....късмет с обема
,като му намериш веднъж чалъма
, след това става мн лесно
![]()
![]()
, но понякога е тест за нервите
![]()
Първоначално написано от magicfairy
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие