.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Топиране

Топиране

Така .. искам да си топирам косата. Тя е къса, до раменете, ( наскоро я отрязах ), много гъста и тежка, с дебел косъм. Това накратко. Веднъж я топирах, ама неуспешно. Нищо не се получи, само дето приличах на кошница в главата. Беше рошава и стоеше някак си .. кофти. Има едно момиче от нащо даскало дето си прави косата с обем. Стои уникално. Явно причината е в мойта коса. HELP ?! .. Сега друго да ви питам - доколкото знам целия тоя обем се прави с лак за коса, ама ако нямам под ръка ще се получи ли с гел или пяна ?! .. Тва за сега !

Голям фен Аватара на magicfairy
    Без лак силно се съмнявам да направиш нещо, особено като прочетох описанието на косата ти, по-добре иди да ти я филират малко и тогава пробвай пак.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина си филирай косата..
    А и щом косата ти е гъста - няма да стои добре
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мнооого лак,и топиране на пластове,като започнеш от долу..не можах да го обясня по-добре,надявам се да си ме разбрала
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Наистина си филирай косата..
    А и щом косата ти е гъста - няма да стои добре
    и без лак няма да стане.. трябва ти много лак
    smile-it's the second best thing you do with your lips

ммм....с три ръце съм за филирането.....просто след филиране пластовете олекват,което спомага за лесното топиране ....аз от много време се топирам и имам натрупан (поне според мен) солиден опит......та горните ти пластове не трябва да са много дълги и трябва да са филирани (но ако са си къси пластовете и без филиране може да се получи нещо сносно ) Сега стигнахме до стилизиращите продукти.....без лак, мацка, (и то с мн силна фиксация) няма да постигнеш почти нищо. Гел за коса може да се втрие единствено в корените за да улесни топирането....но лака е необходим за да се оформи и най-важното да се запази получения вид .....ти сама от опит си разбрала, че иначе става като кошница , но с помощта на лака ще можеш да подредиш всички кичури и да се получи нещо като за пред хора (въпреки че аз мн обичам да си ходя с такава рошава коса из нас....както майка ми се изразява - "все едно бойлера ми е гръмнал в тила" ) Най-доброто което можеш да направиш...е да си пострижеш къси горни пластове (ако не са),да се филират и да си купиш лак със силна фиксация (препоръчвам ти на Taft един в оранжев флакон пише Maxx power....страхотен е, по-силен няма да намериш никъде )....късмет с обема ,като му намериш веднъж чалъма , след това става мн лесно , но понякога е тест за нервите

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от magicfairy
    Без лак силно се съмнявам да направиш нещо, особено като прочетох описанието на косата ти, по-добре иди да ти я филират малко и тогава пробвай пак.
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си