- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябват ми идеи :)
Всичките ми приятелки, които имам са от класа ми, извън класа нямам.Преди най-редовно излизахме, обаче две от тях работят, с третата не сме чак толкова близки ,а четвъртата, с която супер много се разбираме се премести в друг град, доста далеч от моя, така че няма как да се виждаме през уикенда.Първоначално написано от Infinity
Ясно. Ами това е положението явно , но най-добре си намери работа.
Започни да търсиш и очаквай , пък рано или късно може да се появи нещо. След като съученичките ти работят защо и ти да не можеш?
Това е най-позходящият вариант, защото тъкво ще си изкарваш пари.Айде успех , дани си намериш , но не се откавай лесно.
![]()
Драсни на едно ЛС скайпа , ако имаш.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Ами защо не излезеш с тази, която не ти е много близка? Пак ще си прекараш добре времето..
http://www.facebook.com
зарибяване до дупка ;д
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Защото едва ли ще имаме какво да си кажем . . .нз винаги съм била със всички останали и нея или с другите по отделно, но с нея сама никога.Не сме си говорили супер много, не знам какво ще си говорим не искам да натъпи мълчание.Първоначално написано от Christine
А колкото до фейсбук - много ми е скучен![]()
слушай музика![]()
Не съм почнала работа по 2 причини:
1)Искам да мога да си почина поне уикенда
2)Няма да ме вземат.Правят всичко, за да не взимат чужденци на работа /като имаш диплома да, но така само за уикенда, не/.Трябва да те познават и тн.Не можете да си представите колко хора от нашият клас та дори и самите белгийци си намериха място за стажа, поне аз имах късмет в това.
хех...потърси евтин начин да пратиш онези кецове![]()
Първоначално написано от MichellePhan
)) Още съм в търсене
) Трябва да ида до пощата, защото по интернет не пише точно тарифите, а и трябва да се изтегли в пощата, за да се види колко ще струва колета и тн
![]()
Иначе да видим днес ден 2. . . Очертава се да се къпя, да се суша и изправям /отнема много време/ ,да се лакирам /също/, да уча, да сменя чаршафите, да пусна пералнята . . . Ох) Дано ми стигне за цял ден :Р
)