- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За какво си мислиш? вол. ****
чудя се къде са ми цигарите![]()
![]()
*никога не ми се е случвало да ги заеба някъде,а са ги търся от 10-тина минути*
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
``Кога подяволите ще стана от този, иначе удобен и затоплен стол, за да излезна на терасата и погледам звездите?`` - това си мисля..
Ама сиг пак като минавам през хола ще зацикля на телевизора, и майната му на небето..![]()
бе аре са.. стига и тва понякога. тва си мисля от няколко часа и си се убеждавам ;D и са само да прочета некой друг урок по география и си лягам. испмсисмдткчммлитоонтнпн ;]
the sky is the limit.
Е, не! Тази седмица вече ще е туш в басейна с мен![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Ооо ся идва отвратителна седмица .. само да мине петък !!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
мисля си за много работи в момента - как ми се пуши, а имам само 3 цигари и никакви пари..Също така си мисля за тази седмица, щото предполагам, че ще е супер гадна.. И за една приятелка си мисля също..
И за едно момче..
няма ли да почне нещо интересно по тв-то бре!? ...![]()
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Най-трудната седмица мина, сега остава само оформянето. Хмм Химия, История, Английски, Биология ии сиг още нещо съм готов. Ама модулите![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Отчаяно се нуждая от почивка и разтоварване на макс иии да си сбера акъла в главата, иии да срещна някой готин човек, а аз да знам как да се държаили поне някой да ме научи
. Много съм зле, много, много, много. Боже, дай втори шанс, аз знам какво да правя по-натам. Просто няма да се държа като досега, да искам неща, които не са така ценни, колкото това да изгледаш филм, да направиш някоя простотия или да се позабавляваш. Аааа
злеее бее, злеее. Моренце, идвай по-бързо
, училище разкарвай се
![]()
мечтая си.. ;]]] да изкарам 3ка на класното по математика ;d
the sky is the limit.
офф всичко ме болииии![]()
![]()
трябва да имам 4 или 5 по рускиии![]()
трябва да изкарам 3 на теста по БЕЛ![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
охх, колко съм отнесено влюбена...
утре не ми се ходи на даскало.. май ще си вися на някоя пейка пак..хубавото е че не съм сама![]()
утре не ми се ходи на даскало !!![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
вече няма да мисля за това. Майната му. Дано да дойде и да мине добре.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Че стана бая късно, а утре тря'а да ставам в 6:30 -_-'
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Колко часа е станало, а аз още не съм си легнала хДД
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
от днешния ден ми зависи лятото ;D
the sky is the limit.
Тоя уалпейлър добре ли е?
♥ 2PAC ♥
Скоро ще тръгна по плажове, ще гледам полуголи момчета...йеаа (скритата перверзница в мен надига глас)
охх тоя е такъв секс, влюбих се, като излезна днес и го видя ще го заговоря обещавам си!!!!!!![]()