- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За какво си мислиш? вол. ****
Btw Nakadah, сори за преди.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Аз ви казах, че Nakadaha е пич вие не ми вярвате помниш ли братле когато се заяждахме с теб в началото когато ти се появи помниш ли дърпахме се 1 седмица да е било и как набързо се надушихме и станахме партии!Нито ти си хленчил нито аз!Абе ще ги очука живота както обичам да казвам не всичко, което лети става за ядене!![]()
Да така е.Просто сме малко които имаме нещо горе в главите си. Просто сме имали лошия късмет да се родим в тази държава.
аз тебе те знам и от преди тва, ма доста време не беше писал, ай онова ми беше 2-ри никПървоначално написано от mgxpower
![]()
ма си спомням оная вечер кат ооспамихме темите![]()
![]()
ех времена...
спомнямш ли си тогава какви светни теми имаше за игрите, и как почти никой не се правеше на велик(аз малко се заяждах тук там с някой, но не беше както сега)
Радвай се на това, което е сега защото занапред ще става по-зле!
Daemon направи една тема и напиши забранено за (простаци и недорасли пикли, комплексари, дебили и пр.) аз като си доизгледам вече за не знам кой път филма silence of the lambs ще дойда естествено ако не сте изпоналягали вече!![]()
или ако не е на 3-4 страницаПървоначално написано от mgxpower
![]()
Ами нали знаеш, че колкото забраняваш нещо, толкова по-желано става то.Примерно на детето си няма да му кажеш:"Да синко, играй си с огъня"Първоначално написано от Nakadah
Сигурно няма да стане за утре..
е нищо друг път![]()
Вафла..
На детето си аз не бих казал нищо и бих го оставил да пипне огъня веднъж за да се изгори, но да знае, че боли и никога повече да не го прави!Защото колкото и да ти казва някой нещо не го ли изпиташ наистина няма как да знаеш със сигурност и това ще те гложди до края на дните ти!Първоначално написано от DaemonBoy
Ами да и това е начин. Виждал съм обаче такива родители че.... Викат я в дирекцията понеже дъщеря й не влиза в час, пуши и т.н.Тя:Какво ме занимавате с глупости? и излиза.Поне съм сигурен че ти няма да си такъв.Твърде си умен за да станеш такъв![]()
Преди всичко ще науча децата си да уважават останалите.Ако правилно предразположиш едно дете още от малко няма да има проблеми по нататък е зависи и от влиянието на средата с, която ще дружи детето ми, но няма да позволя да да кривне от пътя!
да зема ли да слезна и да исчиста колата от вътре![]()
ма па от др страна след прегледа пак ще е кочина
дали си заслужава да се геда Алиса в страната на чудесата..пък и утре как ще събера компания за 30 минути![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Всичко гледано на 3D си струва според мен![]()
гледа ли аватар 3д?Първоначално написано от mgxpower
колко съм изморена..и в сряда ще е същото..
как ще се подготвя за четвъртък не знам![]()
![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Аз се чудя с братовчедка ми кой филм да гледаме... Казах й тя да избере, аз предпочитания нямам.Първоначално написано от mgxpower
аз пък още не съм гледала на 3Д филмПървоначално написано от mgxpower
пък не съм чувала много добри мнения
![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Около 12 пътиПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
бати богаташаПървоначално написано от mgxpower
![]()
Аз съм с намаление за студенти![]()
Аз не мога да разбера какво толкова му харесаха на тоя Аватар.Да хубав е, ефекти ала-бала, сюжет, но чак пък толкова...
и пак...Първоначално написано от mgxpower
абе ти още ли караш онова бмв?