- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За какво си мислиш? вол. ****
Яде ми се хот дог
Писна ми от всичко.
Писна ми от "верните" приятели дето имам.
Писна ми да мълча а от вътре да се късам.
Писна ми АЗ да страдам зараци чужди грешки.
Писна ми да живея живот и всеки ден да е по сив от останалите.
Писна ми да се съобразявам с чуждото мнение и да отстъпвам.
Да ,писна ми .. и точно заради това вече не виждам смисъл в нищо![]()
И аз това си мислих, но беше по-неподреденоПървоначално написано от ByK
![]()
апф обичах го,обичам го че и винаги ще го обичам,но има ли значение като не му пука..за него "не го обичам,дори и като приятел.."ам както иска да мисли..то квото и да направя ще е все едно..
![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
ебаси...писна ми от тво шибано положение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Мислиш че не ми пука? Определено грешиш. Значи за нищо съм отрязал без да се замислям 3 момичета? Нима всичко което изпитах и пролях е нищо? Не вярвам!Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
ами явно не ти пука..щом толко директно си го заяви че мислиш че вече не съм те обичала..не мисля че знаеш аз какво чуства че толко ясно да си заяваваш какво е..Първоначално написано от Metal
S.W.A.G
Така смятах щот напоследък се беше обсебила. Пфф та едно чао нямаше на 3-4 пъти и здрасти също. Какво би си помислила ти ако си на мое място?Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
обсебила от?Джъстин ли..не просто започнах да слушам музиката му и съм само една негова фенка..нищо повече..Първоначално написано от Metal
![]()
и за здрастито може би ти си влизал преди мен в сайта..или си бил голямите спорове с Петя..а за това което аз бих си помислила не знам,бих те попитала каква е причината..![]()
![]()
S.W.A.G
мисля си че нищо не мога разбирам
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Не само от Джъстин, например изобщо не те чувах нито нищо!Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Нима мислиш че някакъв тъп спор със оная ще ме спре да е чуя със човека който обичам??? И не вярвам че винаги съм бил преди във форума.
Тогава ми е интересно каква е била причината ....
причина ли..просто не ми се пишеше,не че не ме интересува това как си и какво правиш или че не искам да си говорим просто и аз не знам..беше ме прихванало нещо от миналата седмица..Първоначално написано от Metal
S.W.A.G
Как така? Ти винаги си добре! Ти никога не се доверяваш на никой! Дори на човека който обичаш!Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
И на мен от близо 1 месец не ми се пише! Ама се налага
![]()
нещо да ме е прихванало не значи да не съм добре..Първоначално написано от Metal
и не доверявам се но от доста време насам много рядко..и не на теб ти имам доверие..жалко че мислиш че ти нямам..
и щом не ти се и писало лесно си можел и да не пишеш..
..
S.W.A.G
съдба ..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
и една голяяяяяяяяяяяма лунаааа ;D e, не.. 10 сек. и вече... офф, хаха ;D
the sky is the limit.
Закъснявам, а още в банята ще влизам.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
So go on, love,
Leave while there's still hope for escape.
You gotta take what you can these days;
There's so much ahead and,
So much regret.
Имаш ми доверие? Ти от къде предполагаш че трябва да го разбера? Или просто да си живея със тази мисъл???Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Понякога се налага да пишеш. Исках да се чуя със приятелите си и със човека който все още обичам, въпреки че не ми беше мн. мн. до това!
Писна ми...просто ми писна...
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
пфф за много неща... в главата ми е просто няква каша
от къде ли?ами че изобщо имаше нш между нас..би трябвало да се знае че ти имам доверие..Първоначално написано от Metal
![]()
ами казах ти щом не ти е било до това е могло да не си писал, макс на 3-ия ден щях да ти звънна да те питам какво става..
S.W.A.G
Така ли? Ама май не забеляза че по едно време не си бяхме говорили 4 дена?Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Би трябвало, а аз да си живея със мисълта че винаги си добре, че никога нищо ти нама?