- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За какво си мислиш? вол. ****
ем не съм забелязала,но то не ми стигат постоянните изпити в даскало щот тая година ми е важна..Първоначално написано от Metal
не не е казано че трябва,но ако ми има нещо съм щяла да си променя поведението мн рязко или пък да напиша във форума или в описанието в скайп..
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Ахам.... Значи трябва да разбира от скайп или от форума, че нещо има? Вместо когато те попитам да ми кажеш? Така го разбирам аз...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Аз до сега докато те познавам, не съм скрил нито 1 нещо! Ако си ме попитала нещо винаги съм отговарял честно и откровенно.
Деца бе, какво толкова се карате? Сдобрете се! станете пак гаджета и да не съм чул това да се повтори! Желая ви най - доброто!
![]()
ако говориш за тези 4 дена така е можело да се разбере..иначе като си ме питал не съм те лъгала например че съм добре..но ето все пак всичко опира до доверие и вяра..може би не аз съм тази която няма доверие в другия и не му вярва..Първоначално написано от Metal
S.W.A.G
Не че не ти вярвам! Просто ти винаги си добре макар и да се случи нещо, а ако се случи нещо не мога да разбера нито нищо......Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
аха значи трябвало да не съм добре..и това винаги е от седмица насам..в добро настроение съм и си го казвам..Първоначално написано от Metal
трябва ли нещо да се е случилло не мога да схвана..?..
S.W.A.G
не се караме и решението вече е взето от него..аз нищо не мога да направя..Първоначално написано от Nobody91
S.W.A.G
Прочетох че те обичал. Помоли го пак да станетеПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
. Поне пробвай няма какво да губиш вече
![]()
пфффф. не. Просто постоянно беше навън и по - рядко влизаше във форума и се бях "шашнал" така да се каже. Какво да си помисля.... Пък и ти беше казала при последния ни по - сериозен разговор, че не си от хората които споделят. И затова.Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
да моля..за кво като за него май е все едно..а и казах вечме той реши да е така..и да така е няма кво да губя..загубих всичко..Първоначално написано от Nobody91
S.W.A.G
Можеш, ако се пробваме да подобрим нещата между нас и ако ощи го искаш пак ще тръгнем аз си бях писал със пламбатаПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
[2:35:24 PM] Slash... says: puk ako az ne6to sum napravil
[2:35:27 PM] Slash... says: 6te se vurna
[2:35:30 PM] Slash... says: 6te se izvinq
[2:35:38 PM] Slash... says: i 6te se kompenciram
[2:35:46 PM] Slash... says: ako ne6tata se poizqsnqt
[2:35:51 PM] Slash... says: moje da trugnem pak
[2:35:52 PM] Slash... says: ...
[2:35:55 PM] Slash... says: ama...
[2:35:57 PM] Slash... says: ne se znae
[2:36:00 PM] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ BoLen ..-_- says: mxm...
о доколкото помня ти беше този който преди месец някъде ми каза да излизам приятели и че не съм излизала..е сега излизах но пак не си доволен..и да не споделям но като ми се натрупа много си казвам,а натрупа ли ми се много значи наистина не съм добре дотогава съм си..Първоначално написано от Metal
S.W.A.G
Как да не ми пука? Не ми е все едно!Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Не си загубила всичко! Можем да се съберем ако се подобрят отношенията ни.... Но не знам дали вече го искаш... Вече казах че те обичам още! И аз мислех че си изгубила чуствата си към мен.... Но аз съм глупак! И не трябваше да се усъмнявам във теб....
а сега било дали аз искам..ако не исках щях да ти кажа много отдавна...Първоначално написано от Metal
S.W.A.G
Не казвам за приятелите ти нищо! Излизай! Просто спомени че излизаш, щот се притеснявах супер много....Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Значи споделяш когато се натрупа много, и когато наистина не си добре, а когато не се чустваш така и когато пак не си мн добре?
не съм ли.."всичко" за мен си ти..и грешиш.. не не съм си загубила чуствата към теб..и не си глупак..Първоначално написано от Metal
S.W.A.G
Аз съм пълен идиот.... Просто си мислех че вече не изпитваш същото към мен и че просто.... Не знам просто..... Аз съм идиот, съжалявам....Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
извинявай че не си водя разчет във форума че излизам..не си бил явно във форума че да ти кажа че излизам..Първоначално написано от Metal
попринцип като ме попитат как съм казвам как се чуствам а това зависи и от здравословното ми състояние..
S.W.A.G
не си..аз съм тази която явно е предизвикала съмненията ти у мен..Първоначално написано от Metal
S.W.A.G
[quote="tWiLigHtgIrL"]Всичко е относително..... Ми можеш да драснеш две думи във скайп ако е за въпрос... Просто аз се притеснявам мн. за теб....Първоначално написано от Metal
![]()
Нем... просто моите тъпи приятели, които само ми говорят глупости и че им се връзвам....Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Извинявай
![]()
Метъл, обичяш я и си глупак за това че си се усъмнил във нея, Здрачмомичето, ти също го обичаш.
Сега се здобрете.
И просто променете нещата малко, така че да е добре и за двамата ви.
Късмет!![]()
що се бъркаш къдет не ти е работата?Първоначално написано от Nobody91
по темата...от нялко дни мисля само за едно и също..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3