- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За какво си мислиш? вол. ****
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ахх туй Лили беПървоначално написано от plamba95
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
За следващата седмица![]()
nicolepcd
офф![]()
Зле,зле,зле,зле...
що пък нееееееееееее...
абе думи няяяяям!
Лелее, кога ще стане 16:00h?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Днес цял ден се влача по сбирщини.. писна ми вече след един час пак трябва да тръгвам![]()
![]()
хуахаухахаухауахауаха![]()
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Защо не ме е събудил като тръгва![]()
И ако пак се оправдае с това, че съм спяла сладко и не е искал да ме бутне.. не знам ;хх
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
ебаси колко е изморително цял ден да се занимаваш с бебета
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
зааа бъдещетоо![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ауу много ме е яд, сега можеше да съм пияна, но нееееееееее трябваше да се скарам с глупавата ми майка![]()
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Да си направя ли и коремните преси или ме мързи.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
защо нямам и аз такива приятели, с които да се събирам![]()
за тва колко съм гладна,а ме мързи да сляза до 1-ия етаж че да си направя нещо![]()
![]()
![]()