.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Политиката на Дянков-Спасение в Бъдещето ИЛИ Унищожение

Политиката на Дянков-Спасение в Бъдещето ИЛИ Унищожение в Настояще
    Интересно явление е Дянков, малък мъж с твърда ръка.Насоката на неговата политика е доста добра-ERM2 съответно и евро зоната, вдигането на акцизите (въпреки че аз като пушач съм засегнат пряко, но въпреки това адмирирам този негов ход), но най-тревожното е че вдигна и минималният осигорителен праг за самоосигоряващитесе лица двойно.Което означава че огромна част от частниците - малките ЕТ-та- ще фалират.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Няма да фалират заради минималния осигурителен праг, не бой се...
    Просто е смешно как "безработни" чичковци на 50 години с 3 килограмови златни ланци, 15 мерцедеса, 7 вили в чужбина и стабилна банкова сметка (може би натрупана от едногодишната субсидия от бюрото за безработни) се осигуряват на 240 лева. Не е редно.

България в момента е може би държавата с най-стабилна икономика и понесохме кризата най-леко, колкото и да не ви се вярва.

Дянков-едно недорасло дете - умствено и физически

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4
    Има много хляб да изядеш преди да го надрастнеш.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от shadow4
    Има много хляб да изядеш преди да го надрастнеш.
    Признавам,шегата си я биваше!

Всички са едни и същи - само ограбват народа !

Мега фен Аватара на Chacho
    svobodnaevropa, кои кражби на Дянков са ти известни?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Няма да фалират заради минималния осигурителен праг, не бой се...
    Просто е смешно как "безработни" чичковци на 50 години с 3 килограмови златни ланци, 15 мерцедеса, 7 вили в чужбина и стабилна банкова сметка (може би натрупана от едногодишната субсидия от бюрото за безработни) се осигуряват на 240 лева. Не е редно.

България в момента е може би държавата с най-стабилна икономика и понесохме кризата най-леко, колкото и да не ви се вярва.
    не знам какъв си, но си супер заблуден. личи си, че никога не си виждал бизнес от вътре, само на теория си чел някакви учебници и го раздаваш много знаеш уж.
    първо тва с 2 лева капитал за оод беше много подъл капан на тия мошеници от герб! така се стимулирал бизнеса - дръжки! аз имам фирма (оод) на която съм управител, и какво, мислиш че някога ще си плащам нещо? нема да стане, да ме хванат за оная работа - нищо не могат да ми направят. с това двойното още повече хора няма да плащат, защото да даваш пари на тая шибана държава е най-тъпото нещо.
    аз по-скоро ще закрия фирмата и ще си направя офшорка и срещу 100-200$ на година ще си купя данъчно спокойствие, никой нема да ми търси нито корпоративен данък, нито декларации, нито осигуровки. и тогава бълхария ще го духа. така правят всички мутри всъщност, никой няма фирми в бълхария, защото е излишно да даваш пари за тоя дето духа. ей ги и ония от дупница и те с фирми на сейшелите...
    дянков е пълен боклук и не стават нещата както си мисли и както са в америка.
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Прави впечатление как грубо преебава бизнеса, а в момент на криза трябва да се стимулира, но естествено ние сме в България и правим обратното на нормалното.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    За мен той е нещо от сорта, имам висше ===> разбирам. Защо когато го бяха попитали как си изплаща кредита в Америка с българската си заплата не отговори нищо -.- Как така нямаше пари за болницата и изведнъж се намират 2 милиона. С тея тъпи номера няма ли да се откажат ?
    n00bs

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    За мен той е нещо от сорта, имам висше ===> разбирам. Защо когато го бяха попитали как си изплаща кредита в Америка с българската си заплата не отговори нищо -.- Как така нямаше пари за болницата и изведнъж се намират 2 милиона. С тея тъпи номера няма ли да се откажат ?
    Сериозно си противоречиш в тоя пост....

Град
    Varna
    Дянков е постигнал доста неща в живота си . Определено си разбира от работата ,НО управлението на финансиите на 1 държава не е същото ,надявам се бързо да влезе в час /пс не следя каква политика провежда ,но на дали за 6 месеца се е научил :Д /

Множеството му изказвания започнаха да дразнят хората,защото не знае как конкретно да ги настъпи без да направи голям скандал и това да има последствия.Иначе икономически приема наистина непопулярни ходове,които обач няма да доведат до увеличаване на доходите и по-малко безработни.Досега Герб и той в частност трябваше като първа задача да се заемат с кризата.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си