- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Boot на Vista Home Basic
Как да направя Boot на Vista Home basic ? ... oпитах с нерото и като го върна в устройството не ми показва оня син прозорец в който пише "Install Windows Vista Home Basic" свалих си го от тука , чета мненията в коментарите имало някъв активатор , знам че има и начин да се инсталира без да иска сериен код ... но незнам как се прави моля да ми обясните , пробвах с Nero 7 . Благодаря предварително!!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Я си свали ето тази: Щракни точно тук!!!
До колкото прочетох - версията е активирана, буутваща и съдържа дори български едик (нещо като бонус).
П.С. - Отваряш свалиния файл с неро и го записваш по следния начин:
![]()
Трябва да се запише с опцията на Nero Burn image to Disk.
Направих както каза ти ... след записа на диска ми се появява това ...Първоначално написано от hamilcar
при запис на ХР излизаше един прозорец с "Install Windows XP" а тук не се показва подобен прозорец .. нормално ли е ?
Абе човече - нищо лично ама ти изобщо не си в час ми се струва!!!Първоначално написано от Valento
![]()
Да те питам - ти знаеш ли как се инсталира Windows?!?!![]()
Целта на буутващото CD е да се зарежда при стартиране на компютъра под ДОС, преди да зареди някаква друга операционна система!!! Настройваш си компютъра от БИОСА да буутва първо от СД/ДВД устройството и чак след това от харда. След като вкараш диска с Windows-а и стартираш РС-то ще ти излезе съобщение на английски,
което преведено на български означава - натисни пройзволен бутон за буутване от СД/ДВД устройството - ако не щракнеш нито един бутон в определеното автоматично време, компютъра ще буутне от хард диска, ако има операционна система!![]()
П.С. - Айде със здраве и успех!
Ок , разбрах....