- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, какво предпочитате?
Момичета, какво предпочитате?
Пускам още една анкета, тъй като днес се сблъсках с този проблем. Един приятел ми разказа една история за приятелката си ... както и да е нямам време да разказвам.![]()
Надявам се да сте все така активни момичета!![]()
whO0p-whO0p
ми предпочитам нещо средно ,прикалено големите мускули,се дължат само на много бласкане във фитнес залата.Това е равно ,че няма време за нищо друго и е с плосак мозак.Поне моите наблудения са такива.Гласувах за нещо средно ,но и време за нещо друго като за учене.Първоначално написано от thegame94
Sleda ot liubovta
Харесвам момчета със стабилен и здрав гръб,който едва прегръщам.Обичам и когато има хубаво оформени гърди.Може да не са присъщи много за момчетата,но едни сладки дори и малки(поне леееееееко да изпъкват) гърди ме побъркват от щастие и овлажняване.
Другото не ме интересува много.Искам,като легна върху гърдите му да ми е удобно,да има силни жилави ръце и да може да ме вдига.
![]()
![]()
![]()
Четирикрилните гардероби всяват страх в мен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
![]()
не даржа да е някакъв нацепен мусколи..ама и да не е някакъв слаб хилав ..предпочитам нормален нито слаб нито нацепен не това е най-важното![]()
До автора-виж себе си, момичетата харесват обратното![]()
базик![]()
Относно мацките-четирикрилен гардероб естествено![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Това да се чуваПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
Поддържан, с мускули може би, но не някакви големи, а просто очертаниТрябва и да е хубав
Но ако характера компенсира за тези неща, няма проблем
![]()
ъм... авторе ;д защо никога не слагаш едно средно положение? нали занешш,че средното положение е стабилното положение. Не искам нито да е някакъв гардероб,нито клечка,най-добре ще е ако е със средно телосложение![]()
Еми има:Първоначално написано от bqsna_teenagerka
"Нещо средно."
Демек - нито слаб, нито двукрилен гардетоб с шкафче отгоре![]()
whO0p-whO0p
Не харесвам слаби момчета. Не харесвам и дебели.
Всички останали са приемливи.
И спря да се върти за миг земята..
Не знам
Нещо средно![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Нещо средно :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Предпочитам да има мускули, само че и малко красота.![]()
Нито едно.![]()
![]()
все едно
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Първоначално написано от thegame94
ейв ерно бе ама кой д агледа.. ;д ще ме прощаваш ама нося цаки ;д
мен ме кефят по-слабичките ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Не се радвам на много големи мускули. Нормално телосложение ме устройва. Даже може и по-слабичък да е.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666