.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

VLC Media Player проблем!

Ми... не мога да си пусна субтитрите гледа мъчих се но не!!! Кликнах тук --> http://idg.bg/idgbg/download/2006/12...44-VLC%201.JPG и кво да видя второто меню е за субтитри но ест аз нямам такова меню ....ФАК....ХЕЛП!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Това да не е някоя модифицирана или стара версия? Не съм виждал такава. Пробвай да си инсталираш новата версия.
    А и не разбрах как така нямаш такова меню за субтитрите. Като дадеш показалеца на subtitles track какво ти дава?
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

е аз съм си изтеглила последната версия и след менюто Video Track ми е менюто Fullscreen а най-тъпото е че като си инсталирах VCL-то и като го изпробвах си имаше меню за субтитрите и после като го изключих и като си пуснах др филм и то изчезна после пак включих първоначалния филм и и при него вече нямаше меню за субове

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Аз съм с такъв плеър. Значи първо като го пуснеш отиваш на File - Open file ( отваряш нали ) и под него пише Subtitle Options Кликваш там да стане тикче после до Subtitle Options пише Settings отиваш там после Browse и си ги избираш нали субтитрите които са и после ОК и пак ОК и си готов

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria
    Защо не дръпнеп BS Player ? Много по добре е , а и всичко си върви ОК за мен

Ше ти препоръчам да дръпнеш KMplayer а колкото до проблема пробвай с този http://www.videolan.org/mirror-geo.p....0.5-win32.exe Успех [/url]
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си