- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Амм Съвет ?!?
Значи харесвам едно момиче с нея сме много добри приятели и се виждаме често почти всеки ден в училище заговаряме се , смеим се и т.н. Излизаме от време на време ние сме много добри приятели дане кажа най добри но немога да разбера дали ми прави някакви намеци или не защото се държи много мило с мен но мисля че може да го прави защото сме добри приятели искам да ме посъветвате какво да направя без да се притеснявам да и кажа ли нещо ( какво ) ? или да я целуна .. ( но съм доста срамжлив пък и като не изключваме че не й знам чуствата съвсем ) посъветвайте ме моля ви!
Ако й кажеш "Харесвам те!", те признавам за идиот.Флиртувай, показвай й желание.Целуни я.
all day... all night... what the fuck?!
Има много такива темии .. щом си я харесваш отиди кажи и го и ако и тя има чувства се съберете, ако не здраве да е, нито е първата, нито последната .. !
да но страх ме е от реакцията й защото ако ми каже нещп от сорта "Съжелявам но според мен най добре да сме приятели така ще е по добре не че си лошо момче но не си мой тип" ще ме нарани кофти пък и се съмнявам след това нещата да са същите![]()
пробвай с целувка и ще разбереш..![]()
Ами рискувай просто, риска е част от порастването.Колкото и да ти е кофти ако те отреже, ще ти е още по-кофти ако не пробваш.
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
ще ме откажете да влизам в тоя раздел (мисля че се повтарям) ама тука всяка една тема "харесвам я обаче тя.." " харесвам я да я целуна ли .." "харесвам.. харесвам и пак харесвам :Х " ! Прави ми впечатление че вече за най-малкия проблем или простотия питате тука ... Е ми че ти не можеш ли сам да прецениш какво да направиш.. Аз например от къде да знам "колко мило се държи с теб.." И какви жестове прави.. дали си и досаден дали има нещо към теб !! Разберете тука не сме психолози или гадатели или каквото и да било.. Вземете се в ръце и мислите с главите си не при всяка малка трудност и да се допитвате до тоя сайт.. Огледайте се това е просто сайт мислете с тва което имате на раменете си.. !
Сори за спама ама не се сдържах. !
намекни й,зака4ай я,излизайте по-4есто с нея и 4ак тогава я целуни![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ехх и аз бях на тфа полойение затова и учените са казали момче и момиче никога неможе да са най-добри приятели винаги това чувство прерасва в любов![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Научи се да пишеш. Никое момиче не си пада по неграмотни момчета![]()
hating you makes me all warm inside : )
Могат.Първоначално написано от playboyche
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
МогатПървоначално написано от playboyche
По темата - Без да питаш - няма как да разбереш..
Нали знаеш - Риск печели,Риск губи..Пък и тя може да има чувства към теб..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Флиртувай с нея.. Намекни и разни неще, пробвай уж на базик или по скайп, ако тя ти се върже и започне да флиртува, значи и тя те харесва. Тогава я покани да излезете, целуни я.. Ако забележиш, че флирта от твоя страна я кара да се ч1увства неловко и не ти отговаря се засмей и намекни, че се шегуваш.. За да си запазите приятелството. Пък кой знае, после може да се прероди в нещо повече..![]()
![]()
Айй успех
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
защо пък да е идиот .. по-добре да подходи така .. ако я целуне ще й дойде като гръм от чсно небе ..Първоначално написано от ScarletBite
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..