.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Незнам какво да си мисля ;s

Харесвам едно момче .. но то е по - голямо от мен с 4 години аз съм на 14,а той на 18 . . . но не е като останалите момчета,които познавам на неговата възраст ... държи се мило .. и винаги гледа да не обръща внимание на разликата .. от приказка на приказка станахме много добри приятели.Една вечер моя приятелка го попитала нещо за мен .. и относно отношенията ни в бъдеще .. а неговия отговор бил, че все още нямало смисъл .. и за сега не иска да си разваляме приятелството .. кажете от това какво мога да си мисля .. има ли някакъв шанс да сме заедно или просто да се примиря с приятелството ни

Еми мисля,че трябва да си останете приятели..по-добре и за двамата.Не озъзнаваш,но разлиаката ви наистина е голяма и ако задълбочите отношенията най-вероятно доста ще си проличи..след като той няма чувства..примири се

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    иска да те ебеееееееееееее ,ама понеже ти не му пускаш ..за него няма смисъл
    If I played you like a toy?

май така ще е най-добре .. но и той доста ме обърква един ден е един след това е съвсем различен .. един път се държи всякаш има нещо,а на следващия все едно сме само познати

Според мен се чувства добре в компанията ти и иска да сте приятели, но нищо повече.Потърси някое момче на твоите години, не се хвърляй на 18 годишни

Супер фен Аватара на ScarletBite
    И аз съм на 14.Досега винаги съм ходила с батковци.
    Не, няма смисъл.
    Защо ли?
    Позволи ми да те светна.
    Той се нуждае от секс като от хляб, вода и въздух.А ти тепърва откриваш тези си нужди.Ти трябва да изпиташ глупавите тийнейджърски трепети, докато той вече се осъзнава като мъж.Теб те вълнува кой какво е казал за теб, кой как те е погледнал и все такива.Него - къде да установи живота си.Толкова различия... обречено е.Не си зряла, скъпа, дори и да се мислиш за такава.Привързването и болката след края са съкрушителни.Всичко това може да се избегне.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от bebky

май така ще е най-добре .. но и той доста ме обърква един ден е един след това е съвсем различен .. един път се държи всякаш има нещо,а на следващия все едно сме само познати
    еми да мотай те.. а ти му вярваш щото не разбираш още по добре си намери приятели на твойта възраст и го махай тоя ..преди той да го е направил ..щото след тва ще пусниш тема ' ама той ме разкара ..а аз си мислих,че ще се получи нещо' ай моля ти са..
    If I played you like a toy?

май сте прави и ще видя .. да преустановя сякакви надежди относно .. '' нас '' .. та дано успея .. понеже .. мен доста ме избива на чувства ии понякога даже не се познавам сама ..

Еми той ясно го е казал,че иска само да сте приятели,за да не си развалите отношениятаа .. Ако наистина те е харесвал да си го е признал .. още отдавнаа

еми незнам той й е казла нещо от сорта цитирам : наистина е хубавка .. симпатяга е голяма .. и ми харесва , но е малка .. няма смисъл все още

казал * поправка

Ами без да се обиждаш, но и аз мисля, че си малко мъничка. В смисъл погледнато реално разлика от 4 години не е голяма, но ти си на 14(още си си дете, а той не е вече) и не можеш да му дадеш нещата, от които той има нужда (не говоря само за физическите му нужди). Той те приема повече като дете, от колкото като голям човек, с който може да има връска. По-добре се примири с приятелството ви.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    според мен си малка за него.Тои ще иска неща които ти наи-вероятно не можеш да му дадеш.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    той и е казал на моми4ето,какво мисли за теб,няма смисъл да се занимава6 с него,ни6о няма да стане
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от buuu
    точно комшийката ми е на 12 и харесва един на 16 и той неще да тръгне с нея щот тя не е навита на секс ама то там малко по така .... тя е малка а иска да се прави на голяма и е малко курва ...
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Re: Незнам какво да си мисля ;s

Тоя зодия близнаци ли е?

за да не е оф топик: съгласна съм напълно с miss_kiss181
    hating you makes me all warm inside : )

Цитирай Първоначално написано от buuu
    И аз съм на същото мнение..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Защо продължаваш да досаждаш на момчето след като ти е казал, че гледа на теб чисто приятелски?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Най-добре е да не се занимаваш с него..Като погледнем "отвън" - 4 години не е много голяма разлика,НО ти си малка за него..Той вече е мъж и мисли за бъдещето си..А ти мислиш за съвсем различни неща..
    Най-добре е да си останете просто приятели
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на Stellsy
    Разликата е голяма .. много голяма. Щом е казал на приятелката ти, че не иска да е с теб какво още чакаш. И аз направих подобна грешка.. хвани го забрави докато не ти е бил шута най-брутално.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си