- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво би зарадвало едно момиче най-много на Св.Валентин ?
Хей,момичета,вие сте на ход!Какво би ви трогнало най-много на Св.Валентин?
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Ами всяко момиче ще се зарадва на внимание и нежност от ваша страна. Заведи я на ресторант, а след това на романтична разходка из парка под красивото стелене на снежинките. Направи e-mail-лите ви в книга... Всъщност за мен няма никакво значение, важното е да получи необходимата нежност и внимание.Успех. После пиши как е минало :P
Просто покажи интерес към нея , вниманние, нежност, любов.![]()
Направи нещо малко но специално за нея.. и я обсипи с внимание. Това е предостатъчно.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мен специално би ме зарадвало най - много да прекарам нощта с него ..![]()
![]()
п.с. ии не го казвам със задни мисли ..![]()
един кур би ме зарадвал най-много, ей така
не ви ли писна с тоя свети валентин, дебем
Първоначално написано от FancyGirl
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
един дебел в дупето![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
+1...ама аз го мисля сериозно товаПървоначално написано от Snickers
![]()
Стига бе смешковци стига с тоя Св. Валентинкато не ви стига акъла с кво да зарадвате момичето си не пълнете форума с безмислените си теми.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Мен най много би ме зарадвало, ако вместо Св.Валентин празнуваме Трифон Зарезан и вместо някъв идиотски подарък ми даде едно шише вино![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
... и шамар зад врата - за перфектен св. Валентин!Първоначално написано от kypo
Мен би ме зарадвал цял ден, прекаран с любимия човек, валентинка, много целувки и Плюшено сърчице![]()
![]()
![]()
Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
School is fun. There are lots of people to make fun of = )
един прекрасен ден с половинката,на място което значи много за нас ..
не са необходими скъпи подаръци или огромни букети..достатъчно е просто да бъдеш с човека,когото обичаш :P
Ако говорим за нещо материално . . бих се зарадвало просто на букет от рози !Или дори само една роза. .
![]()
А иначе, да съм с него целия ден ще е повече от прекрасно . .![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
аз не удрям, само галяПървоначално написано от mArMaLaDkA
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
me 2Първоначално написано от Biskfitka
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ами нещо, което е направил сам. Рисунка, картичка, гривничка и тн.
Не искам просто да отиде до магазина и да вземе нещо, после да ми го подхвърли и толкоз. Някоя лиготия би ме израдвала.
Или да ми подари негова тениска и да си спя с нея.
Ако има повече пари картинг или бънджи скок![]()
П.П.Една кофа с шоколад и мирясвам винаги (особено, ако е оня, детския с кравичката)![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
бадете изобретателни купете това което ще му хареса адски много и ще го носи или оважава знам ли вие го познавате не аз но според мен един по голем ще е най-добрия вариант![]()
Exorcism !
Аз искам роза + бутилка текила с панделка(задължително!) и думите "Честит Трифон Зарезан". Иначе и бира и картофки стигатПървоначално написано от BloomF
. Тази дата с нищо не е по-различна от останалите.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не си падам много по огромните пищни подаръци.. нещо уникално, ценно и незабравимо.Например.. песен, посветена на мен или една кутия, в която на хартийки пише например причините, по които ме обича.. Уоооу...
![]()
Ама няма да откажа и нещо скъпо![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ами роза е хубаво начало.Да прекара ноща с мен също е добре, но на повечето момичета няма да им се разреши, така че това бързо отпада.
Да се разхождате до късно на романтично място.Да вечеряте заедно.
И една идейка за подарък. . моят приятел ми го подари /не за св. валентин ,а просто като бях на ваканция в България и като се върнах толкова се беше затъжил, че решил да ми купи подарък/ заведе ме у тях и ме накара да си затворя очите като отидохме в хола, всичко беше тъмно на земята имаше голям мечок, пред него плик за писмо и това всичко беше в сърце от свещи.Плика най ме зарадва, вътре имаше малки листчета и на всяко пишеш по 1на мила дума.) Просто това ме накара да се разплача
) А той глупочото попита "Какво има, не ти ли харесва?"
))
![]()
Никога няма да си го изхвърля това
![]()
Е успех![]()
Аз най-много ще се зарадвам ако по някое време вечерта ми се обади и ми каже "Мило,обичам те!"Това винаги ме е правило адски щастлива
А и не обичам да ми се подаряват подаръци
Също бих се зарадвала ако прекараме вечерта заедно,но тъй като в понеделник и двамата сме на училище това няма как да стане
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ще се радвам даже и на една нежна целувка и това, че е до мен ан този ден.Иначето една плюшенка няма да е излишна.
Нищо, че ме е напълнил с много и няма къде да спя, но са много удобни за възглавнички, а и ми напомнят за него.
Докато една роза до 2 седмици ще овехне и ще трябва да я хвърля. Иначето аз ще му подаря любимата си грижничка, която той ми иска от полувин година вече, а аз от 7 години не съм я сваляла от мен и не бих за никой друг освен него.
Та хем да го краси кожената гривничка със шипчета, хем да му напомня за мен и да и се радва. Отделно се чудя дали да не извадя от скъпе дискусиите ни за 5 години назад и да си припомним как е започнало всичко и какви скици сме били.
![]()