.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Сусамки

Голям фен

Сусамки

Обичате ли сусамките и мислите ли, че се дебелее от тях http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_210345_6.jpg

обожавам и незнам
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

Мега фен Аватара на Infinity
    Да , много обичам , но честно казано не съм се интересувала дали се дебелее.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Като по-малка ядох всеки ден,не мисля че са чак толкова калорични
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    Естествено (, че ги обичам и се дебелее), покрити са с карамел.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Не знам защо тези винаги съм ги мразела..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Никога не съм ги обичала особено,а дали се дебелее от тях зависи колко често хапваш от тях,като с всяко нещо

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    +1 един приятел на дядо ми купуваше винаги като го видя и аз не ги ядох:/Беше ме яд че не ми купува вафли ами гадните сусамки

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Харесват ми,но ги ям рядко (просто не се сещам за тях толкова често)...Не се дебелее от 1-2...но ако ядеш по 10-20 сиг.ще надебелееш.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    +1 един приятел на дядо ми купуваше винаги като го видя и аз не ги ядох:/Беше ме яд че не ми купува вафли ами гадните сусамки
    Сейм!И дядо ми само такива гадни ми купуваше , а не тоблерон
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Пълни са със захар, ти как мислиш?...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Аз ви казвам че ще изредите всички видове храни тука.. и ще коментирате за всяка дали се дебелее.... сусамките.. най-малкото са много вредни за зъбите защото са доста захаросани..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от shell
    Никога не съм ги обичала особено,а дали се дебелее от тях зависи колко често хапваш от тях,като с всяко нещо

ммм и аз обичам и то не само сусамки...а и фъстъковки (но ги ям мн рядко)...да не говорим че съм яла и фъстъковка от шамфъстък, сигурно пък на нея ще и се вика шамфъстъковка виждала съм и от лешници (но знаейки колко за калорични сами по себе си лешниците се отказах мн бързо )....та според мен са си калорични сусамките...по начало сусамът е калоричен и в една сусамка която е да речем около 20 гр,15 от които да са сусам ето ти към 90 kcal...и 5 гр захар (карамел) , за съжаление не знам колко калории съдържа захарта, но не са малко 100% гаранция ....та средно да речем м/у 120-150 калории ти излиза...не е много наистина,но не трябва да се прекалява с броя им...от друга страна пък сусамът съдържа доста полезни вещества

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    100грама сусам е приблизително 650калории , а сусамките са направени като сусама е слепен в карамелизирана захар. Ппави си извода дали се дебелее от тях

към момичето писало преди мен...сусама е към 580 калории нз къде си намерила че е 650 :P , а и в сусамката няма 100гр сусам ....няма повече от 15 гр....но определено не са диетични сусамките, това си е гарантирано

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    не се дебелее,ям ги като съм на диета,когато имам нужда от сладко,и вместо да ям вафли си взимам сусамка

Обожавам ги и предпочитам да мисля, че не се дебелее.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Харесват ми,но ги ям рядко (просто не се сещам за тях толкова често)...Не се дебелее от 1-2...но ако ядеш по 10-20 сиг.ще надебелееш.
    +1

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    не се дебелее,ям ги като съм на диета,когато имам нужда от сладко,и вместо да ям вафли си взимам сусамка
    Погледнато от този ъгъл (в сравнение с вафлите) направо са си диетични

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Аз не ям такива, не съм фен. Но честно казано, не се интересувам дали се дебелее, или не. Обикновено по-скоро гледам дали ми става тежко от съответната храна и така...

Супер фен
    ами да питам от Corny дебелее ли се многоимам предвит ако съм на диета,не е ли по-добре да изям Corny отколкото нещо др сладко?

Супер фен Аватара на sunshine955
    обожавам ги
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    ами да питам от Corny дебелее ли се многоимам предвит ако съм на диета,не е ли по-добре да изям Corny отколкото нещо др сладко?
    имаше едно диетично корни .. мама от него си зимаше
    може би на него слагат подсладители .. но не мога да ти кажа кое от сичките беше ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

мдам вкуснички саа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си