Обичате ли сусамките и мислите ли, че се дебелее от тях http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_210345_6.jpg![]()
обожавам и незнам![]()
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Да , много обичам , но честно казано не съм се интересувала дали се дебелее.![]()
To infinity and beyond.
Като по-малка ядох всеки ден,не мисля че са чак толкова калорични
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Естествено (, че ги обичам и се дебелее), покрити са с карамел.![]()
Не знам защо тези винаги съм ги мразела..![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Никога не съм ги обичала особено,а дали се дебелее от тях зависи колко често хапваш от тях,като с всяко нещо![]()
+1 един приятел на дядо ми купуваше винаги като го видя и аз не ги ядох:/Беше ме яд че не ми купува вафли ами гадните сусамкиПървоначално написано от cherrygloss
![]()
Харесват ми,но ги ям рядко (просто не се сещам за тях толкова често)...Не се дебелее от 1-2...но ако ядеш по 10-20 сиг.ще надебелееш.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Сейм!И дядо ми само такива гадни ми купуваше , а не тоблеронПървоначално написано от MichellePhan
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Пълни са със захар, ти как мислиш?...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз ви казвам че ще изредите всички видове храни тука.. и ще коментирате за всяка дали се дебелее.... сусамките.. най-малкото са много вредни за зъбите защото са доста захаросани..
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ммм и аз обичам и то не само сусамки...а и фъстъковки (но ги ям мн рядко)...да не говорим че съм яла и фъстъковка от шамфъстък, сигурно пък на нея ще и се вика шамфъстъковкавиждала съм и от лешници
(но знаейки колко за калорични сами по себе си лешниците се отказах мн бързо
)....та според мен са си калорични сусамките...по начало сусамът е калоричен и в една сусамка която е да речем около 20 гр,15 от които да са сусам ето ти към 90 kcal...и 5 гр захар (карамел) , за съжаление не знам колко калории съдържа захарта, но не са малко 100% гаранция
....та средно да речем м/у 120-150 калории ти излиза...не е много наистина,но не трябва да се прекалява с броя им...от друга страна пък сусамът съдържа доста полезни вещества
![]()
![]()
100грама сусам е приблизително 650калории , а сусамките са направени като сусама е слепен в карамелизирана захар. Ппави си извода дали се дебелее от тях
към момичето писало преди мен...сусама е към 580 калориинз къде си намерила че е 650 :P , а и в сусамката няма 100гр сусам
....няма повече от 15 гр....но определено не са диетични сусамките, това си е гарантирано
![]()
![]()
![]()
не се дебелее,ям ги като съм на диета,когато имам нужда от сладко,и вместо да ям вафли си взимам сусамка![]()
Погледнато от този ъгъл (в сравнение с вафлите) направо са си диетичниПървоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не ям такива, не съм фен. Но честно казано, не се интересувам дали се дебелее, или не. Обикновено по-скоро гледам дали ми става тежко от съответната храна и така...![]()
ами да питам от Corny дебелее ли се многоимам предвит ако съм на диета,не е ли по-добре да изям Corny отколкото нещо др сладко?
обожавам ги![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
имаше едно диетично корни .. мама от него си зимашеПървоначално написано от MichellePhan
![]()
може би на него слагат подсладители .. но не мога да ти кажа кое от сичките беше ..
smile-it's the second best thing you do with your lips