.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Земетресението в Хаити..

Какво мислите за земетресението в Хаити и болката която преживяват горките хора там Довечера ще има концерт и аз реших да пусна тема тук..искам това да е сериозна тема без лигавщини

мисля, че темата няма нищо общо с училище и приятели, не случайно има толкова раздели.

също, в други раздели вече има теми за това, там можеш да си изкажеш мнението

Цитирай Първоначално написано от justunique
    аз си знаех .. тук една тема ако се повтаря могат да те изядът. .. потребителите обръщат повече внимание на работата на модераторите .. но още не са се изказали всички ..
    кво лошо казах? с най-нормален тон й казах, че темата е вече дискутирана, и е в грешен раздел.
    и кво значи не са 'изказани'? има правила, за кво са те?
    и не, не взимам функциите на модератор, просто правя констатация, като потребители сме равни. нищо не ви пречи да си пишете по темата, докато модератор вземе мерки (ако го направи)

Град
    around the world !
    Ще кажа само : Не ми пука за тъпите негри, не ми пука за тяхното страдание, болка и т.н. Даже кампаниите, които водят вече до такава степен ми писнаха да ги слушам по ТВ, че как ги пуснат и сменям канала, няма да им гледам програмите нито нищо, ние тук нашите проблеми не можем да си оправим, ама за помощ сме първи. Черните ни псуват, но чакат помощ от белите, нали ? Нормално е да се помогне, ама прекаляват вече. Да се оправят, не се е случило на нашата държава. Айде сега ме нападайте, че съм нечовечна егоистка. Т'ва е мойто мнение.

Кофти е, най вече за децата Когато баща ми ми плати сметката ще пусна 1-2 смса.... бяло или черно - дете е.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Ще кажа само : Не ми пука за тъпите негри, не ми пука за тяхното страдание, болка и т.н. Даже кампаниите, които водят вече до такава степен ми писнаха да ги слушам по ТВ, че как ги пуснат и сменям канала, няма да им гледам програмите нито нищо, ние тук нашите проблеми не можем да си оправим, ама за помощ сме първи. Черните ни псуват, но чакат помощ от белите, нали ? Нормално е да се помогне, ама прекаляват вече. Да се оправят, не се е случило на нашата държава. Айде сега ме нападайте, че съм нечовечна егоистка. Т'ва е мойто мнение.
    Unendlich, там хората нямат храна, нямат вода, нямат къщи, нямат нищо! Не знам, а и не искам да знам как можеш да останеш безразлична към това... Няма значение дали са бели и или черни - те са хора! И както аз и ти сме с еднакъв цвят на кожата, но сме очевидно адски различни, така са и те. Не можеш да ги сложиш под един знаменател, това дали са негри не ги определя като хора.
    И да, не се е случило в България, но не сме ли хора... не ти ли пука за тях?!
    Просто не мога да повярвам, че има толкова ограничени индивиди като теб...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Вместо да мрънкате ,пожате уважение към хората от Хаити.По -добре таква тема 5 пъти, от колкото някой ,който си мисли, че има проблем, защото гаджето го зарязало или има двойка в училище.
    Много е гадно наистина и се надявам никъде да не стават такива работи повече Но за съжаление такъв е живота.Само Господ може да го контролира, ние не

оффтопик .. бил съм модератор на форум .. нещото което най-много мразех е потребителите да пишат грешките на другите, още преди да съм ги поправил аз ..
    и аз съм бил модератор, и това не ми е пречело.
    мнението относно грешките го изразявам, за да знае потребителя занапред какво да прави и какво не. помагам, като добър съфорумник. няма да ми е приятно някой да изгори, а да съм можел да помогна. ако преди мен го беше направил модератор - окей, няма кво да допълня.

пусната е тази тема тук .. можем ли да направим нещо ??? не ?!?
    напротив, има. и го правим. казваме, че раздела грешен. дано пък занапред някой обръща внимание какво и къде го пуска.

тогава има ли смисъл да се пишат простотии ..
    простотии не пиша. може би ми се е случвало в дадени моменти, не помня.

смятам че единствената ви цел е да си правите ранг с колкото може повече мнения на брой
    не важи за мен. има кофа за тая цел, там се трупат мнения. това не е кофа.

Град
    в къщи =)
    Оф, айде стига сте се карали...

Супер фен
    Абе в България да не е по-цветущо положението със изоставените деца по домовете, че сме тръгнали на тях да помагаме...

Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Абе в България да не е по-цветущо положението със изоставените деца по домовете, че сме тръгнали на тях да помагаме...
    Ти чуваш ли се въобще? Нямаш ли сърце бе?

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Unendlich, там хората нямат храна, нямат вода, нямат къщи, нямат нищо! Не знам, а и не искам да знам как можеш да останеш безразлична към това... Няма значение дали са бели и или черни - те са хора! И както аз и ти сме с еднакъв цвят на кожата, но сме очевидно адски различни, така са и те. Не можеш да ги сложиш под един знаменател, това дали са негри не ги определя като хора.
    И да, не се е случило в България, но не сме ли хора... не ти ли пука за тях?!
    Просто не мога да повярвам, че има толкова ограничени индивиди като теб...

Нека съм ограничена за теб, не си ми никаква. И може би, ако се замислиш, ще се сетиш, че и без земетресението им те са подложени на същия глад, жажда, бедност и т.н. И пак ще повторя специално за теб, защото явно ти си ограничената - не ми пука за тях. На тях не им пука за нас. И дадох пример с това, че са черни за съвсем друго нещо, но не вникваш в думите ми. Дори когато се стабилизират, не си мисли, че нещо ще се оправи за тях. Нали знаеш, че и помощите си имат край, тогава пак ще трябва да се върнат към обичайния си начин на живот, а той е още по-мизерен от сегашните условия.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз пращах смс-и за тях.И за българи когато има пак пускам...
    Но българите найстина не сме цъфнали,че другите да гледаме.А за българските деца в домовете и т.н.? Да не би да са много по-добре...Но никой от там няма да се трогне за децата тук нали...

Супер фен Аватара на cookie_master
    чесно казано ми е безразлично...
    МОМИЧЕ!

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Вместо да мрънкате ,пожате уважение към хората от Хаити.По -добре таква тема 5 пъти, от колкото някой ,който си мисли, че има проблем, защото гаджето го зарязало или има двойка в училище.
    Много е гадно наистина и се надявам никъде да не стават такива работи повече Но за съжаление такъв е живота.Само Господ може да го контролира, ние не
    и после се сърдиш, като ти казват, че си зле.. еми прави са си хората.

дай да мислим за световните проблеми, е.и му майката на тъпото образование и на личния живот, спасяването на негрите е най-важно.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аз адски много подкрепям кампаниите за набиране на средства,само дето пак тъпата ни държава прилаплва от тия пари,както и да е -съветвам ви да дарите,дори съвсем малко-пак е нещо,в такива моменти трябва да се обединим
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

..

Аз лично не съм пращала смс-и,но майками се обади ... прати смс-и ... на всеки може да се случи! Unendlich не съм никоя за да те нападам или незнам как да се изразя..но хубаво ли ще ти е домът ти да се срути и родителите ти да не оживеят (да пази Бог от такива неща) ? - не мисля ....
    Наталия разказа история за дете...на възрастта на нейната дъщеря-Момичето е било на училище,земетресението срутва училието варху тях и тя стои под всякакви останки (от училището) цели 5 дни и като я намерили са я попитали от какво има нужда...какво иска,а тя отговорила-мама и тате...но тя не знаела,че родителите и вече са мъртви и няма нито дом...нито семейство.
    Гледах как две деца,по-голямото държеше братчето си или сестричето в ръцете и го дундуркаше и се оглеждаше ... самички ...
    Трябва да бъдем съпричастни,защото всичко може да се случи и на нас!Не го пожелавам на никой!

^Тъжно е,но децата без родители в България? На тях кой ще помогне? Те също нямат семейство,нито дом (домовете за сираци повечето са в ужасно положение..),някой интересува ли се от тях?

Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    ^Тъжно е,но децата без родители в България? На тях кой ще помогне? Те също нямат семейство,нито дом (домовете за сираци повечето са в ужасно положение..),някой интересува ли се от тях?
    Да, интересува се! Освен това те поне имат храна, вода и дом...
    Никой не казва, че не трябва да мислим и за тях, но в такъв момент защо да не помогнем и на другите?
    В Хаити хиляди хора не се знае дали ще оцелеят, а да не говорим, че и тези, които са добре нямат нищо...

Никой не казва, че не трябва да мислим и за тях, но в такъв момент защо да не помогнем и на другите?
    В Хаити хиляди хора не се знае дали ще оцелеят, а да не говорим, че и тези, които са добре нямат нищо...
    То и за тези в домовете тук не се знае дали ще оцелеят..На Хайти им помага целия свят...децата тук очакват помощ от нас...

Град
    в къщи =)
    То и за тези в домовете тук не се знае дали ще оцелеят..На Хайти им помага целия свят...децата тук очакват помощ от нас...
    Не е така... Тук се грижат за тях. Вярно е, че и те могат да живеят много по-добре, но не са в същото положение...
    Освен това не е нужно да сравняваме двете неща, това, че помагаш на децата в Хаити не значи да оставиш тези тук...
    Просто ако човек иска да направи нещо намира начин, а ако не иска, намира причина!

Мега фен Аватара на ameli
    само на едно се подразних .. хубаво, събраха много пари, ок .. до тук добре, но не ми я всно закаво трябва да ги харчат за 'черни дъски, учебници, химикали и тетрадки' при положене, че децата умират от глад?!
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на Infinity
    И тук са правени такива кампании. Великолепната шесторка събираше пари за дома в Могилино и си спомням , че доста средства събраха. Последният Вип Брадър също помогна на много деца.
    Българската Коледа. Стига да искаме винаги можем да намерим начин да помогнем на децата в България. Ако ти искаш - отиваш в някой дом и помагаш лично и анонимно. Много хора правят така.
    В момента това е световна катастрофа , а България е част от света.
    Трябва да помогнем с каквото можем и поне да се надвяме , че ако някой ден недай си Боже на нас се случи нещо подобно някой ще ни помогне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си