- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зимата..
Напоследък, когато навън е много студено имам чувството, че съм на Северния полюс.. По принцип на всички им е студено нали, но аз нямам уросяване на крайниците и цялата изтръпвам. Ръцете ми, които дори и през лятото са студени сега не могат да се размразят, колкото и да ги топля.. И още нещо.. Случва ми се (и в момента съм така) лявата ми ръка е топла а дясната (половината от нея) е ледена.![]()
Дали наистина нямам уросяване или проблема е друг?! Ако някой е като мен, моля да пише тук.
Мен ми се случва да са ми студени ръцете без да ми е студено(всъщност мен никога не ми е студено но отделен въпрос)но не ми пречи това. Ако искаш отиди на лекар да разбере дали наистина имаш проблем с оросяването и да ти помогне-тук няма как да ти съдействаме.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Да,наистина отиди на лекар..Тогава ще си най-сигурна дали ти има нещо или не
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Май наистина трябва да отида и ако е така да използвам някакви хапчета за уросяване, защото наистина не ми се струва нормално при положение, че в нас винаги е топло аз да съм ледена като мъртвец (само ръцете и краката де, инъче си ми е много топло).. Мерси все пак!![]()