.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе

Обем на косата

Косата ми няма обем в корените и както и да я глася след 10 минути е сплескана и без никакъв обем.. Вие какви продукти използвате и ефикасни ли са?? Искам да си взема някакъв спрей или и аз не знам какво за обем, но да не е много скъп - до 10-12 лева..

Голям фен Аватара на magicfairy

Повече от фен Аватара на Gllory
    ^^на мен този taft не ми върши работа .. даже според мен е голям боклук..

аз използвам на taft един лилаф с оранжава капачка .. за екстремни прически .. http://www.az-jenata.com/comp_dwt.jpg (лилавия) .. много съм доволна .. от години ползвам лак за коса и какви ли не използвах и нищо, и нищо ..все еднакав ефект ...но сега се радвам че най-накрая открих най-добрия
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Да, и аз съм на мнение, че този с оранжевата капачка е най- добрия. И мерише на Fructis.

Цитирай Първоначално написано от Gllory
    ^^на мен този taft не ми върши работа .. даже според мен е голям боклук..

аз използвам на taft един лилаф с оранжава капачка .. за екстремни прически .. http://www.www.dir.bg/comp_dwt.jpg (лилавия) .. много съм доволна .. от години ползвам лак за коса и какви ли не използвах и нищо, и нищо ..все еднакав ефект ...но сега се радвам че най-накрая открих най-добрия
    Съгласна съм за лилавия на Тафт (titan looks май беше) много е добър и аз съм го ползвала мн дълго време...до като не открих най-добрия на Тафт...в оранжев флакон е и пише maxx power...да направим една съпоставка м/у лилавия и оранжевия...фиксацията на лилавия е 5+, а на оранжевия 7 ....и направо не могат да се сравняват,не казвам, че лилавия е лош,страхотен е даже, но не мога да си изкривя душата и да кажа, че е най-добрия ...оранжевия е най-добрият на пазара в момента ето така изглеждат гела и лака за коса на въпросната оранжева серия ----->

Град
    Русе
    Мерси на всички Чудя се от кой да си взема.. За този черния с малко лилаво пише, че е добър, но някои от вас отричат. Сега се колебая между лилавия и оранжевия Ще си помисля.. Има ли някои други продукти за фиксация, които ви правят добро впечатление? Аз в момента ползвам този на Fara сиво и тъмночервени който е, но не съм си го избирала, просто си го купих. Не съм доволна от него и в скоро време ще си купя нов.

Амии, мацка, лилавия и оранжевия са най-добрите особено оранжевия ....аз лично и черния и зеления, абе почти всички лакове на тафт съм използвала....като излезе този лилавия и като го пробвах се влюбих в него,защото наистина фиксира косата ужасно добре...и вече като пробвах оранжевия (само да спомена, че не си мислех, че ще излезе по-добър от лилавия) не можах да повярвам, че съществува толкова силен лак за коса ....та иначе на Seri лаковете са мн добри...обаче са професионална козметика за коса и малко по-трудно се намират....но лилавия и оранжевия лак на тафт абсолютно по нищо не отстъпват,даже за мен са в пъти по-добри....аз тука почти ти натрапвам оранжевия и го хваля само , но си има един недостатък сравнено с лилавия ....лилавия мирише мн яко на цитруси, а оранжевия ми мирише на мъжки парфюм но спокойно миризмата се усеща само непосредствено след като си го пръснеш

[/quote]
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ThePrettyReckless
    Този е добър :P
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Русе
    E, щом повечето мислите, че оранжевия е по-добър може би от него ще си взема..

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ако си мислиш, че просто със спрей или лак ще си направиш обем жестоко се лъжеш. защо не използваш преса,това е най-дълготрайния и сигурен начин. и повярвай ми и аз също съм пробвала какво ли не и знам че просто със лак не става. или ако не искаш толкова да я съсипваш - спи с ролки. дори и да я натопираш и напръскаш с лак пак като прочетох каква ти е косата няма да ти седи дълго време
    няма любов

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от iLoveChocolate
    ако си мислиш, че просто със спрей или лак ще си направиш обем жестоко се лъжеш. защо не използваш преса,това е най-дълготрайния и сигурен начин. и повярвай ми и аз също съм пробвала какво ли не и знам че просто със лак не става. или ако не искаш толкова да я съсипваш - спи с ролки. дори и да я натопираш и напръскаш с лак пак като прочетох каква ти е косата няма да ти седи дълго време
    Да,обаче с пресата ще си "мъчи" косата..
    Най-добре е да се топира в корените,отколкото да си мъчи косата.. /лично мнение/
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Е, то и тупирането не е много полезно за косата. И то къса, пък за лака, че изсушава ссъщо е вярно. Тъй че не само пресата вреди.

Град
    Русе
    Аз имам преса на 2-3 месеца, която мнооого рядко използвам, защото след като си я купих и през 2-3 дни я изправях в продължение на 2 седмици (използвах защитни продукти), но тя ми изгори косата ужасно много и тя нацъфтя цялата. Сега си подрязах връхчетата и карам на маската с Тривитаминола (поне веднъж на седмица) и има резултат - възстанови ми косата. За да не се начупва си правя една опашка цялата на ластици вечерта и сутринта си е права. Така, че може и малко тупиране в корените и лак да ми свършат работа. Тя косата ми по принцип си е непокорна - ако я накъдря се изправя бурзо, ако я изправя се къдри бързо..

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от ThePrettyReckless
    Този е добър :P
    и аз съм за този
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    е всичко съсипва косата,така че дали ще я "мъчи" с 1 или с друго,все си се "мъчи" така,че .. избора си е твой разбира се
    няма любов

Ако не искаш да я третираш толкова сплитай си плитки в корените. Аз преди така правих, но сега залагам на топирането, по - лесно ми е. Иначе с плитките е като с пресата, само че по малко време държи. Успех Ако имаш въпроси казвай. А относно лака и аз не съм доволна от черния с лилаво. Ползвам един зелен пак на тафт и съм доволна. Този в предишните коментари не съм го пробвала, но мисля следващия път да рискувам.

Надявам се авторката да не се сърди , но за да не пускам нова тема .. вашите отзиви за продуктите от серията на нивея - Volume Sensation.

Цитирай Първоначално написано от n3siity
    Надявам се авторката да не се сърди , но за да не пускам нова тема .. вашите отзиви за продуктите от серията на нивея - Volume Sensation.
    Не съм я пробвала серията...но веднъж си бях взела един шампоан на Нивея....и се уверих (защото подозирах), че фирма известна главно със слънцезащитни кремове, си няма нищо на идея от козметика за коса ...мое мнение си е това де :P аз принципно Нивея не я признавам, като качествена козметика,освен продуктите им за хидратация и защита на кожата

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    Цитирай Първоначално написано от n3siity
    Не съм я пробвала серията...но веднъж си бях взела един шампоан на Нивея....и се уверих (защото подозирах), че фирма известна главно със слънцезащитни кремове, си няма нищо на идея от козметика за коса ...мое мнение си е това де :P аз принципно Нивея не я признавам, като качествена козметика,освен продуктите им за хидратация и защита на кожата
    n3siity няма проблем, нали и това е за обем.. Аз не съм пробвала, но мисля да опитам.

milickata от кой шампоан беше си взела? Защото аз пробвах Nivea Intense Repair и останах много доволна от него.. Може би действието му зависи от типа коса, не знам..

охх нз точно кой беше ....но си спомням ефекта

синяяя Тафтт става .. амаа аз незнам преди или след топирването да го слагам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си