- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все още немога , та немога ..
На 14 съм,и не мога да се целувам,момче съм .. което ме кара да испадам в паника още повече ,защото се очаква от мен аз да мога,пак като се замисля к'фи са сега днесшните момичета ходят ,натискат се още от 5-ти клас и почти всички могат, а а аз немога .., та кво точно трябва да направя ?
P.S. Дайте ми наистина няк'ф урок ли и аз незнам какво защото ..![]()
Слушай приятелю .... за всичко си има време не си мисли че е срамно да не можеш и такива работи като "боже девствен съм ко да прая" за такива работи се тревожи като станеш на 30 и още не си ги праил .... ще си намериш сериозна приятелка ще се научиш споко ... не се занимавай с глупости уроци а у ... намери си точното момиче и просто опитайте не е никак трудно то от вътре ти идва какво да правишПървоначално написано от perfektencom
Ще се научиш с практиката. Колкото и уроци да изчетеш тук, докато не започнеш да го практикуваш - няма как да се научиш.
Целувай се смело, без да мислиш, че се излагаш или... да се сдухваш, просто го прави, с времето ще ти става все по-лесно и приятно.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Да ви имам проблемите на 14 годишнитеима кога да се научиш,не гледай другите около теб,само си изграждаш комплекси.Когато ти дойде времето тогава ще се целуваш...
Не мога да разбера не си се целувал, или си се целувал, обаче .. да де, не се е получило .. ако все още не си се .. какво се притесняваш?! имаш цялото време ((: а ако не се получило, как да то помогнем ние.. пробвай пак![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Тренирай се на куче!
Всеки може да се целуваПросто не си опитал...не е нужно да мислиш или да се притесняваш...просто се оставяш и ти идва отвътре.
![]()
Първоначално написано от Auby
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ТрагедияПървоначално написано от perfektencom
![]()
hating you makes me all warm inside : )
Ем, чи кво кат ни мойш . . таков е живота . .![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от onestar
![]()
и аз не мислех, че мога.. пък първия път даже ме питаха с кого съм се целувал толкова много..![]()
И аз до преди 1 година неможех, НО се намери една какичка, с която не само се целувахме... Това е друг Въпрос, а по темата всичко е свързано като опиташ веднъж после няма да искаш да спираш![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
И мене след първия път ме пита: бе кой те е учил да се целуваш такаПървоначално написано от JackSparrow
отначало си мислех, че ме бъзика момчето
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Ей дрисльо я са стегни![]()
Ако искаш да са научиш >> фани едно момиче 3 клас с него се учи да се целуваш
>> Тя НЯМА да ти откаже![]()
![]()
![]()
амии .. въртиш си езиканещо подобно
обаче секи се целува различно ..
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Ще ти дам аз един урок по правопис![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
тактика : торнадоПървоначално написано от sunshine955
![]()
![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
има си време за всичко!! .. никой не се родил научен .. а онези дето се хвалят че много могат не ги слушай изобщо!! повечето само се дуят![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от perfektencom
Средно аритметично патката ти е 5-9 сантиметра . Освен това си на 14 годинки и искаш да се целуваш и натискаш . Друго интересно е ,че макар и на твоята възраст пиклите знаят как да го правят , а ти не , благодарение на което в теб се заражда притеснение . Няма страшно готин , ще се научиш , но нека бъде с правилен човек .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Първоначално написано от ef4etyYy