- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Куде да я заведа на Св.Валентин?
Здравейте. С гаджето ми сме заедно отскоро и се чуда къде да я заведа на Св. Валентин ( Трифон Зарезан)?
Ти я заведи кУдето искаш, а тя тебе най - добре на урок по български.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
От София съм. Също така съм на 17 , ако това може да ти помогне.
мм не .. стигаше ми Софията ..![]()
тц .. лошото за повечето е, че има сняг и е студено, но все пак бих ти предложила да я заведеш някъде на Витоша .. да знам, че е аадския студ .. обаче няма да е гъч от хора .. ще можете да си припомните детството!+ това е доста необичайно и определено може да се окаже забавно ..
![]()
Иначе мога да ти изредя още куп места от сорта на Mall of Sofia, CCS но ще е претъпкано и в кафетата, сигурно и в киното! Аз лично смятам, че този празник е хубаво да си го прекарате възможно най - приятно само вие двамата!![]()
прецени сам ..
Аз ще се радвам, ако отидем с гаджето ми в любимата ни кръчма. Всички ме знаят и сме като 1 голямо семейство, алкохола е безплатен...взимаме си по 1 биричка,некжи игри там табла,шах...пием си ,пушим си,играем, забавляваме се,гушкаме си се, целуваме си се и си прекарваме добре.![]()
ми у вас я заведи ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
на Витоша![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
На някоя скала я заведи и нека види как скачаш понеже нямаш самоинициативност и желание да измислиш нещо сам за момичето си![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Dimana99
мхм
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от basscho