- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за момичета!
Да попитам по друг начин : момичета, как ще реагирате, ако най-добрият ви приятел, човек, с когото се познавате от години, един ден ви каже, че изпитва любов кам вас (и то не приятелска!)? Ще го отрежете ли? Ще пробвате ли? И какво става след раздялата? Моля, момичета под 18 години или без подобен опит ДА СТОЯТ ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ ТЕМА, искам сериозни отговори!
Поради липсващия интерес от страна на нежния пол ще си позволя да ти отговоря.
Въпроса ти е зададен твърде относително...всеки ще ти отговори различно незнам какво очакване имаш.Зависи от много неща как ще ти отговори момичето и най-вече от самия човек.
Но аз ще ти кажа нещо-там където има здраво приятелство между момче или момиче рано или късно идват и чувствата и след като си бил приятел толкова време с този човек,познаваш го и т.н. шанса да те отреже е твърде малък.
И все пак както казах зависи и от други неща![]()
липсващ инетерес ще има да щото е писал момичета под 18 години да не пишат а нали се сещаш че тва е тийн форум и повечето тук сме на под 18 години както и аз (17 ) така че..Първоначално написано от Sh@d0w
++Първоначално написано от anonimchetou
Авторе, виж какво .. това е тийн форум и след като си пуснал тема тук не може да слагаш граници да отговарят само над 18, само такива, които се казват Пенка и подобни..![]()
![]()
Та ПО ТЕМАТА:
Ще го отрежете ли? Ще пробвате ли?
Зависи от това какво аз изпитвам към него .. ако го приемам само за приятел не бих си позволила да му кажа "да и аз те обжичам", за да не го нараня, а после да се влошат нещата, защото в крайна сметка това е лъжа ..
И какво става след раздялата?
Ако случайно тръгнем и се разделим .. ще се опитам да запазя приятелството ни, макар, че никога няма да бъде същото!
+ :P много добре казано . .Първоначално написано от ReachlessGirl
Въпреки , че и да се опиташ да запазиш нещо . . ако единия има чувства, приятелството почти никога няма шанс да бъде същото. .![]()
I don`t care .. ;] ..
След приятелството може да има любов, след любовта обаче не може да има приятелство. Зависи тя как гледа на теб, има два шанса: Или да те отреже, или да приеме![]()
Обаче има голям шанс да загубите приятелството си..
Не винаги е така..Първоначално написано от Auby
По темата - Зависи аз какви чувства имам към него..Ако има - ест.,че ще го приема,ако нямам - ще се опитам да запазя приятелството ни..Ще поговоря с него![]()
Иначе попитай - поне след време няма да съжаляваш..
Ако те отреже - кажи й,че искаш да си останете приятели
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
гръмни се ве идиотПървоначално написано от boby88pd
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от anonimchetou
Аз съм момче![]()
бтв къв е тоя бан за Хилари ? Какво изпуснах ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Имало е женски бойПървоначално написано от fenastz
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
яко
Ти водиш кампания "Да спасим Хилари" ?![]()
Да имат 48 часа или кучето ще заприлича на швейцарско сиренеПървоначално написано от fenastz
![]()
The Poor Doggie
аз съм под 18,но както и да е :winki:
на мен ми се е случвало и мисля,че всичко зависи от вас
аз с това момче си останах приятелка,както си бяхме и преди
не е нужно тя да те отреже или ти нея,ако се харесвате какъв е смисала?!![]()
![]()
ако и двамата сте достъчно разбрани бихте могли след раздялата да си останете приятели :winki:
всичко е до отделните хора :winki:
успех![]()
Ако ти е истинска приятелка,няма да го направи на проблем.Ще си бъдете както преди.
Много е относително.Не знам какво е момичето - характер,предпочитания,има ли си друга тръпка.Но въпреки всичко ще я накараш да се замисли какво би било с теб.Ще се замисли и ще прецени,дори да минат месеци,преди да осъзнае дали има чувства към теб.
А какво става после ли?В моя случай,още по-здраво приятелство.
При теб?Не знам,кажи й и ще видиш.
Въпроса ти трябва да е към мъжката част на форума, защото жените нямат опит с други жени. На мен ми се е случвало това, което и на теб ти се случва и ако можех да се върна назад във времето, щях да отида при мацката, щяхме да излезем, да покажа интерес, ако тя се дръпне и ми каже нещо "имам те за приятел" аз ще и кажа, че ако не може да бъдем нещо повече от приятели най-добре да не се виждаме повечеИли всичко или нищо, няма смисъл да се мъча, да я гледам и да знам, че не мога да съм с нея.
ами ако и аз имам някакви чувства към въпросното момче не бих го отрязала .. бих пробвала .. а ако наистина сте толкова добри приятели едва ли отношенията ви ще се променят до голяма степен след раздялата![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Зависи ,дали имам чувства към него.Ако ми харесва ,защо не.Но иначе ще ми е супер тъпо.Ако тя не ти показва грам интерес, по-добре недей . . но винаги можеш да пробваш, нищо не губиш все пак.