.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Как ?

Как ?

Как се постига там ефекта, койтo наричат - `накъдрена на лъжичка`

http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1265530732g.jpg

С каква преса/маша се прави, ако може снимки на пресата да постнете.. Стана ми много интересно, защото вече всеки втори или е на `лъжица` или на `вилица`

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Може би нещо такова? http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=315410

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    ^ Да , това е
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Да

Ми не е това.Правят се с някакви преси с преставки не с моливи и други глупости.Мислех, че почти всички тука ще го знаят

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    На мен ми прилича на това :Вълни в косите : http://www.fashion-lifestyle.net/hair_style_broi29

"Ми не е това"

хаха .. питаш ни и ние ти отговаряме! Като знаеш с какво е защо ни питаш? Ебасии ..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Това се прави с обикновенни плитки бе хора. Моята става така.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз мисля,че е с плитки..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от malkata_princeska13
    Ми не е това.Правят се с някакви преси с преставки не с моливи и други глупости.Мислех, че почти всички тука ще го знаят
    Прости ми, че постнах глупавия си пост с цел да помогна. Извинявам се също за невежеството си. Боже, как може да не знам, че това се прави с някакви приставки, а с преси с прЕставки ?!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Като знаеш закво питаш мааа

П.С Е,беше малко грубо..

Голям фен Аватара на magicfairy
    Божеееее хората ти помагат, а ти 'Не е това', ми като не е това ае у лево, бахти и неблагодарността..

Абе вие сте зле и то много ,. Хах .. Имам някаква идея как се прави това, което е направило момичето на косата си, просто казах на момичетата който ми отговориха, че не е с молив.Питам за точната преставка от пресата или машата нищо друго.Това не зная.. не , че не съм благодарна на тези, който се опитаха да отгатнат..

П.С - ReachlessGirl ако не се обадиш няма да те бъде .. За другите, който изказаха грубото си мнение,, грам не ме интересува..

Абе вие сте зле и то много ,. Хах .. Имам някаква идея как се прави това, което е направило момичето на косата си, просто казах на момичетата който ми отговориха, че не е с молив.Питам за точната преставка от пресата или машата нищо друго.Това не зная.. не , че не съм благодарна на тези, който се опитаха да отгатнат..

П.С - ReachlessGirl ако не се обадиш няма да те бъде .. За другите, който изказаха грубото си мнение,, грам не ме интересува..
    пхахьхах .. много ясно!! .. ако не съм аз да кажа на някой нещо, което не му изнася кой ще бъде? Трябва да има ред .. като сме еди какви си няма да питаш нас? Ясно?

Зле сме били а? хаха .. само като ти прочета ник-а и ми се отщява всичко!!! А това, че спориш с хора, които са маалко по - големи от теб и си вириш носа на горе не те прави повече от нас .. нито на акъл, нито на години ..!!! Форума е, за това да те съветват и след като си пуснала тема ще приемаш тези отговори независимо дали ти харесват или не! Като не те интересуват .. НАПУСНИ!

Нямаш думата .. точка!!

Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl

пхахьхах .. много ясно!! .. ако не съм аз да кажа на някой нещо, което не му изнася кой ще бъде? Трябва да има ред .. като сме еди какви си няма да питаш нас? Ясно?

Зле сме били а? хаха .. само като ти прочета ник-а и ми се отщява всичко!!! А това, че спориш с хора, които са маалко по - големи от теб и си вириш носа на горе не те прави повече от нас .. нито на акъл, нито на години ..!!! Форума е, за това да те съветват и след като си пуснала тема ще приемаш тези отговори независимо дали ти харесват или не! Като не те интересуват .. НАПУСНИ!

Нямаш думата .. точка!!
    Аве кво са впрягаш и ти ве,малоумни ли сте,кво,не мога да разбера
    Авторкее,плитки,момиче,пли ки.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Да се впрягам? Не, просто си правя кефа ..
    Като не разбираш .. жалко за теб ..

Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Да се впрягам? Не, просто си правя кефа ..
    Като не разбираш .. жалко за теб ..
    : Сериозно нещо ви има бе,дами
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си