- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пяна за къдрици
Моята коса е до раменете и е чуплива.Искам да си взема пяна която да ми я накъдри поне малко..една приятелка ми каза , че тази е хубава:
Но не съм я виждала да я ползва.Някой ползвал ли я е и става ли за къдрене![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Аз я имам .. но честно казано не я използвам често, а ако се случи съвсем не е за къдрици, а за начупване ..![]()
Препоръчвам ти черната на Тафт с малко лилаво която е...много добра
![]()
Просто аз
А може ли снимка , защото не мога да я намеря![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
http://www.nisea-bg.com/browsepic.ht...items/3603.jpgс чуплива коса съм и съм доволна от WellaFlex Curls & Waves ...
иначе сега съм с Taft Curly Look и не ми харесва много,много![]()
Първоначално написано от cherrygloss
аз имам такава и оформя добре.. (с къдрава коса съм)
ама нз аз ли си въобразям или наистина е така,но от тая пяна супер бързо ми се омазнява косата..![]()
eми то си зависи от косата .. може само твоята да се омазнява бързо от пяната .. при всеки си е строго индивидуалноПървоначално написано от YourFavoriteDrug
а може и да си въобразяваш както самата ти каза
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Тази, която ти си показала я имам, но е по скоро за начупване, аз съм много доволна от нея.
На Wella са хубави.Taft също стават, макар че не са ми фаворит.Най-добри са на Nivea, но не зная дали имат за къдрици.
Защо не си купиш едни термични ролки, а?За 15 минути ти правят страхотни букли.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Аз съм много доволна от пяната на Нивея![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Според мен пяната няма значение, естествено да не е някой боклук .. Просто преди да заспиш вържи косата си на кок с един ластик и гледай ластика да минава на колкото се може повече места.Като станеш махаш ластика косата се е начупила до някъде и като започнеш да мачкаш с пяната се получава много добре или поне на мен ми се получава много хубаво.
^ Добра идея, но сутрин като стана косата ми трябва ли да я мокря?Ти каква пяна ползваш?![]()
Първоначално написано от ReachlessGirl
+1
Zdraveite! Predi godini izpolzvah samo sinqta pqna na Taft- s kadrava kosa sam i imashe mnogo dobar efekt, no ot godina i polovina nikade ne moga da q namerq. Misleh, che sa spreli da q proizvejdat, no sega kato cheta komentarite... qvno vse oshte se namira. Bihte li mi kazali kade moga da q namerq. Jiveq vav Varna. Shte sam mnogo blagodarna![]()