- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постъпя
зн с 1 момче сега илизаме и той казва,че ме харесва,но наскоро е скъсал с фр си с която са ходили 1 год.и половина и той ся твърди,че ме харесва и иска да ходим,аз също искам но ме е страх,че още има чувства към старата си фр и че може да иска да е с мен напук на нея..той твърди че е мрази,и аз наистина чувствам,че ме харесва,но те са ходили мн време едвали да я забрави толкова бързо..аз наистина искам да съм с него,но ме е страх,че той е обича още..Вие как мислите..
разни хора, разни идеали...
^мисля че си е твой проблема. Не разбирам какво очакваш от нас, да ти кажем дали той има чувства към нея? Ти сама не знаеш, а питаш друг.. ако не опиташ ще си останеш с мисленето.
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Проблемът си е мой,но просто питам,може някой да е попадал в такава ситуация или просто да каже мнение!
Пробвай... може да излезне нещо красиво... Успех!!
It's too late...
Ако не пробваш ... няма как да разбереш какво ще стане ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Искаш да си с него, нали? Явно и той иска да е с теб. Независимо дали, за да направи напук на бившата си, или защото те харесва. Достави си удоволствието да имаш това, което искаш. Бъди егоиста. И а смятам, че ако има чувства към бившата си [което е много нормално] ще му е по-лесно да ги забрави, когато е с теб. Вниманието му ще е върху теб, а не върху нищо. А когато вниманието на някого е върху нищо, в такъв момент, той започна да си спомня за миналото, да мечтае за бъдещето, а не живее в настоящето.
П.п. Прабвай. Но е грешно, че от опит глава не боли.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от Sofff
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хвани се на хорото и разучи стъпките .. опитай![]()
![]()
Искаш да ти кажем начин да си преодолееш подозрителността и недоверчивостта у хората?
Сори мила, но за това се плаща. Има хора които си изкарват хляба с тази дейност. Вариант е да се върнеш при глупака, който те е накарал да се затвориш в черупката и да си го изкараш на него. Няма да ти реши проблема, но ще те отпусне.
А че си страхлива като зайче вече е ясно. Виж тук може да поработиш и самичка - отивай на хорото пък то ще си покаже.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Значи ако бях зарязал бившата си и сега съм с нова не бих мислил за нея, а бих се съсредоточил върху новата си![]()
Опитай.Който рискува печели,който не рискува - не печели.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ми,не съм изпадала в такава ситуация,но моят съвет също е да пробваш! Ако не излезе нищо-карай напред!![]()
Успех![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
100 % има чувства кам бившата си пр. и ми се струва, че ще си като заместител нещо за да му мине по барзо от другата връзка.Пробвай може всичко да е наред. 50 на 50![]()
Първоначално написано от stupid0boy
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Хвърляй се смело напред.
Никога не знаеш какво ще излезе вбъдеще, но може поне да опиташ и да се поучиш за следващия път. Само не съжалявай каквото и да стане, а го приеми като възможност, от която може да научиш нещо и да се изградиш като личност.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Благодаря на вс за досегашните Ви мнения!![]()
![]()
![]()
Ами то по тая логика, той никога не би трябвало да си хваща гадже, щото ще помни бившата. Не е така. Значи, може да си сигурна, че ако тръгне с теб, задължително поне малко ще е защото иска да забрави за бившата си, НО, нали само ако тръгнете може да се зароди чувството наречено любов! Дай шанс и на двама ви, според мен ако си заслужава момчето, действай! Успех!![]()
all day... all night... what the fuck?!
ами тръгнете.. не вярвам да те използва за д азабрави приятелката сиявно вече има чувства към теб.. пробвай .. защо не ?
smile-it's the second best thing you do with your lips
Границата м/у любовта и омразата е тънка ... така че внимавай с момчето
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Много е гадно да се обвържеш с човек който или тръгва с теб за да забрави бивш/а или все още има чувства бивш/а ... поговори с него дали е готов да тръгне с теб заради самата теб а не за да забравя бившата ... изяснете всичко и готовоо![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
пробвай .. няма какво да губиш![]()
FUCK-тически не ме интересувате..