- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Известен ли си? :D
Първоначално написано от ByK
Speed 3 Axela
не съм го мяркала .
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
И аз тебе
да
Speed 3 Axela
Първоначално написано от BlackyBerry
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Първоначално написано от Sofff
По-добре 7 пъти със Снежанка, отколкото 1 път със седемте джуджета!
Първоначално написано от cerise
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Първоначално написано от DaNGeRousLy
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
да
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Май не
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Има доста постове,ама не го знам.
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
М за мене да.Знам я от темата за Бобърчо![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ти за мен също..![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
нем
Първоначално написано от elito96
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
може да се каже
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Първоначално написано от diksi