- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Известен ли си? :D
Нз...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
He
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Да
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
д/г
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
горе долу
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Първоначално написано от soul1199
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Известен съм , из даларан![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
ми нз![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
г /д![]()
Първоначално написано от evalongoriq
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
и аз теб![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Първоначално написано от Sibel1990
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Струва ми се, че те виждам за пръв път.
Ми, май не.. не знам![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от elito0o0o0
да
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
горо - долу
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
[b]n