.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

отново аз и моите проблеми ;(

Здравейте и да започна историята отначало.

Та видях се с едно момиче с което се познаваме от памперси преди 1 месец някаде и тя ходише тогава с ( да го наречем Х) Х извесно време си писахме с това момиче и тя ми разказваше за Х и за тях и как невървяло и т.н как той не я е търсел по цели дни и т.н аз и съчуствах като голям Френд.И така в този чат започнахме да си пише малко по така смисал аз започнах да и казвам там че я харесвам и т.н и тя ми отвърна със същото без даже да се замисля.И излязохме точно 1,2 пъти и тя ме целуна и аз отвърнах на нейната целувка и така тръгнахме но няколко дена от както тръгнахме тя още ходеше с този Х и го заряза 3 дена след като тръгнахме ние двамата. Мн щасливи си бяхме тя беше щаслива и аз бях постоянно купнехме един за друг и тука от извесно време все едно тя се отдръпна от мен ... опитах се няколко пъти да говорим за това тя все се ядосваше и казваше че ако не е искала да бъде с мен - няма да бъде и че иска да бъде с мен че съм я правел щаслива.Но аз си продължавам да си мисля и да се чудя защо тя така се отдръпна от мен ....
    Та ако някой нещо може да каже ?
    Благодаря на всички който го прочетата и помогнат.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ниво на интелект?

основателна причина да бяга от теб като дявол от тамян.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами дай и малко спокойствие и време може да си има проблеми у тях,на училище не и досаждай с тъпите си съмнения и ще видиш как ще се оправите .(Понякога е много досадно) (;
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Re: отново аз и моите проблеми ;(

Цитирай Първоначално написано от fe6an4eto0
    Здравейте и да започна историята отначало.

Та видях се с едно момиче с което се познаваме от памперси преди 1 месец някаде и тя ходише тогава с ( да го наречем Х) Х извесно време си писахме с това момиче и тя ми разказваше за Х и за тях и как невървяло и т.н как той не я е търсел по цели дни и т.н аз и съчуствах като голям Френд.И така в този чат започнахме да си пише малко по така смисал аз започнах да и казвам там че я харесвам и т.н и тя ми отвърна със същото без даже да се замисля.И излязохме точно 1,2 пъти и тя ме целуна и аз отвърнах на нейната целувка и така тръгнахме но няколко дена от както тръгнахме тя още ходеше с този Х и го заряза 3 дена след като тръгнахме ние двамата. Мн щасливи си бяхме тя беше щаслива и аз бях постоянно купнехме един за друг и тука от извесно време все едно тя се отдръпна от мен ... опитах се няколко пъти да говорим за това тя все се ядосваше и казваше че ако не е искала да бъде с мен - няма да бъде и че иска да бъде с мен че съм я правел щаслива.Но аз си продължавам да си мисля и да се чудя защо тя така се отдръпна от мен ....
    Та ако някой нещо може да каже ?
    Благодаря на всички който го прочетата и помогнат.
    Как изобщо ви хрумна да си споделяте "чувствата" по скайп?

Ходила е три дни с две различни момчета? И ти си нямал нищо против, въпреки, че си едно от тях двете и си знаел за ситуацията?

"купнея" - Знаеш ли значението на тази дума ? Доста неуместно си я използвал. Да не би да я чу някъде в подобен контекст и да реши да се направиш на... хм... умен ??

Да не говорим за безборйте граматаически, пунктуационни и правописни грешки.
    hating you makes me all warm inside : )

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Ами дай и малко спокойствие и време може да си има проблеми у тях,на училище не и досаждай с тъпите си съмнения и ще видиш как ще се оправите .(Понякога е много досадно) (;

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Остави я малко намира.

п.п: кОпнея
    The blood that binds us ..till death unites us

Нужно й е време . . и аз съм имала такива моменти .. не мисля, че е нещо сериозно, просто я остави за малко . .
    После тя сама ще дойде при тееб
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Остави я малко..Дай й време за размисъл...Може да има някакви проблеми или просто иска да остане сама и да размисли някои неща.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

[\quote]

Как изобщо ви хрумна да си споделяте "чувствата" по скайп?

Ходила е три дни с две различни момчета? И ти си нямал нищо против, въпреки, че си едно от тях двете и си знаел за ситуацията?

"купнея" - Знаеш ли значението на тази дума ? Доста неуместно си я използвал. Да не би да я чу някъде в подобен контекст и да реши да се направиш на... хм... умен ??

Да не говорим за безборйте граматаически, пунктуационни и правописни грешки. [/quote]
    Тя не се виждаше с него от 1 седмица ... смисал не бяха скъсали окончателно ... и после скъсаха вече окончателно !

Във всяка връзка има такива моменти.Просто я остави да помисли за някой работи, явно има нужда. НЕ Я ЗАДУШАВАЙ.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Във всяка връзка има такива моменти.Просто я остави да помисли за някой работи, явно има нужда. НЕ Я ЗАДУШАВАЙ.

Ти знеш ли що е точка, запетайка...? Научи се да пишеш и тогава прави теми! Изискваше ми определени усилия да разбера смисъла на това, което си писал. По темата - объркана е, остави я да помисли, ако има акъл в главата; все пак ходи с двама по едно и също време

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    !!!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мерси на всички който ми дадоха поне някакав отговор
    А за тея дет каат че не съм мойл пиша и т.н не ме инт ся неми е до тия глупости в момента да ги мисля...

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Оставете момчето, не го филмирайте на тема грамотност. Пича просто иска съвет. Ето го моя; Твърде възможно е да има проблеми - семейство, приятели, или пък да не се чувства добре здравословно. Остави я, да го преживее - понякога човек има нужда да остане сам със себе си.

Да има проблеми ... незнам тя и преди като е имала ми ги е споделяла и сме се справяли заедно ... НЕЗНАМ вече кво да си мисля чудя се направо дали тя вече иска да е с мен или просто ме държи еи така нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си