Та видях се с едно момиче с което се познаваме от памперси преди 1 месец някаде и тя ходише тогава с ( да го наречем Х) Х извесно време си писахме с това момиче и тя ми разказваше за Х и за тях и как невървяло и т.н как той не я е търсел по цели дни и т.н аз и съчуствах като голям Френд.И така в този чат започнахме да си пише малко по така смисал аз започнах да и казвам там че я харесвам и т.н и тя ми отвърна със същото без даже да се замисля.И излязохме точно 1,2 пъти и тя ме целуна и аз отвърнах на нейната целувка и така тръгнахме но няколко дена от както тръгнахме тя още ходеше с този Х и го заряза 3 дена след като тръгнахме ние двамата. Мн щасливи си бяхме тя беше щаслива и аз бях постоянно купнехме един за друг и тука от извесно време все едно тя се отдръпна от мен ... опитах се няколко пъти да говорим за това тя все се ядосваше и казваше че ако не е искала да бъде с мен - няма да бъде и че иска да бъде с мен че съм я правел щаслива.Но аз си продължавам да си мисля и да се чудя защо тя така се отдръпна от мен ....
Та ако някой нещо може да каже ?
Благодаря на всички който го прочетата и помогнат.