.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    и все пак дайте идея,съвет какво да правя?освен да приключа нещата и да си намеря др перспективна връзка

Голям фен Аватара на Emilen
    Имам усещането, че не те свърта-обикаляш из къщи или откъдето пишеш и мислиш за него...
    Освен да го оставиш да ти направи дете и после цял живот да го гледаш сама, докато той се размотава с разни... К****, друго не се сещам...

Извинявай за грубия тон, но с въпросите си се опитваш да получиш не разумен, а желан от теб отговор...

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако бях на теб щях мноого да се смея. Виж, това се е получило страхотно. Ти си хващаш гадже, онзи "трепери", не иска да спиш с приятеля си. Много добре си направила като си се дръпнала, той може да е очаквал да му ходиш по гъза, да му се молиш и т.н. Видял е, че не е станало така, осъзнава че те губи и сега се опитва да те оплете пак. Реши с кой от двамата искаш да си, дали с него или със сегашния си приятел. Ако избереш този към който казваш, че имаш чувства, по-добре остави гаджето си да не си прави той илюзии и после да страда. И след като го оставиш не бързай да се хвърляш на онзи другия, ами го остави малко да се постарае да те "спечели", да видиш дали наистина те харесва, държи на теб и иска да е с теб, или просто те има за сексуален обект. Мен ако питаш.. ако момчето с което излизаш сега си заслужава, не се занимавай с другия, рискуваш да си наранена и то много един ден.
    Айде успех, и да разказваш :р

Град
    София
    кукло преебана си ти си неговата секс играчка
    Exorcism !

Маце, незнаеш, когато искаме да преспим с някоя, какви торби с лъжи хвърляме, за това моят съвет е ако го харесваш и искаш да продължите това "приятелство с привилегии", както се казва н.п., но ако искаш сериозна връзка с това момче, надали ще стане, това е от мен.

значи казах следните неща на въпросния младеж,които dedodekster каза 1,2и3 и той ми отг че спи с мене не защото му пускам а и можел да спи с другата но не е,после 2 че щом още продължава да се занимава с мене значи му пука и не съм секс играчка....:Д

Град
    София
    момче съм на мене ли ми обясняваш какво бих казал на момиче когато искам да я вкарам в леглото си .. ако му пукаше за тебе нямаше да си хване приятелка вместо теб
    Exorcism !

Супер фен Аватара на djipsito
    Не си разкривай мн картите пред него.. Абее.. няма да ми се прави на голям играч, играй си ти с него :р

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Цитирай Първоначално написано от dedodekster
    Моето лично мнение е следното:
    1. Той не е спал с другата, защото тя не му е пуснала.
    2. От 1. следва, че той иска да спи с теб, защото ти му пускаш, обаче ако ти го направиш с другия може да не искаш повече с първия.
    3. Има те за секс играчка...

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    момче съм на мене ли ми обясняваш какво бих казал на момиче когато искам да я вкарам в леглото си .. ако му пукаше за тебе нямаше да си хване приятелка вместо теб
    +1

Имах случай, в който мислех, че мога да получа от един повече от секс. Омая ме с думи (даже действия) ... Получих това, което исках, но по-късно разбрах, че изобщо не му е дремело как ще свърши всичко за мен, в някои моменти, въпреки думите му. Самият той ми го каза. Но сега е с мен и нещата се получават.
    Мисълта ми е, че никога не можеш да си на 100% сигурна какво им е в главите на мъжките индивиди. В твоя случай клоним всички към това, че иска да спи с теб и да прави каквото си иска с другите ... но ... няма как да сме сигурни

като за начало ние не можем да знаем тва момче кво е , що е , но по начина , по който го описваш ми се струва , че е несериозен тип , а и ти си писала , че си го е казал и е някво " плоско " типче , за което не си заслужава и да си мръднеш пръста . Не се занимавай с такива боклуци , които си гледат кефа и не им пука кво ще стане , използва те и тва , че ти казва разни работи , не значи че ги мисли ( поне не и с правилната глава ) , а колкото до другия , по - добре го остави докато не се изясниш какво точно искаш и просто е най - добре за момента да ги зарежеш и двамата и да поостанеш насаме , за да премислиш нещата .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си