- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Оцветител за коса
В Кауфланд съм виждала оцветител за коса на Palette, ако не се лъжа. Какво му е действието, в смисъл дали ще ти е направи в този цвят, който си взела или ще ти придаде нещо като утенък и колко време действа?
доколкото знам не вреди на косата ..
стои от 6-8 измивания .. мисля че трябваше да се стои 30 мин но една др стоя 45-50 и съответно повече време се запази цвета ..![]()
друга фр си беше правила бритона розов за 15 септември нз колко е стояла но до средата на декември още имаше бледи отенаци ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
аз лятото си бях направила косата така...но тогава пък отидох на море и се изми адски бързо иначе беше мн яко...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
е надали ще стане руса .. то с боя не би станала от първия път, камо ли с оцветител .. ако искаш първо пробвай с един кичур, за да видиш как ще стои..Първоначално написано от anna93
![]()
да не земе да стане лайняво ..Първоначално написано от anna93
.. не съм сигурна но май ще стане мръсно ръсо .. мн тъмно .. и едва ли ще е хубав цвета
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Аз съм с черна коса и се замислям дали да си купя със син оцветител. Не искам да си правя цялата коса, само няколко кичура или долния пласт на косата. Още не съм решила .. мисля го от 2 месецаВие как мислите.. дали ще е добре?
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ще стане жълто.
Не разбрахте, че коса, особено ако ще я изрусяваш, за пръв път я боядисваш или искаш драстична смяна на цвета, в домашни условия не се боядисва, ей!Отиди на фризьор.Там ще ти я обезцветят и т.н. ...
all day... all night... what the fuck?!
http://www.palette.bg/nashite-produk...uansi-palette/ Това е сайта на Pallete и показва различните цветове оцветители, за коя коса подхождат. Всмисъл кой цвят оцветител, за кой цвят коса (с която сте в момента) да се нанася. http://www.palette.bg/otkriite-vashi...ns/?no_cache=1 А тук ти казват кой цвят е най - добре да сложиш. Ама на мен при оцветителя и тук за подходящия цвят все ми се показва, че червен трябва да се слага. Но ако искаш да правиш някаква драстична промяна отиди на фризьор, както каза и ScarletBite.