.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

:( Много ме е страх....

Значи на 28 януари с приятеля ми правихме секс обаче презерватива се скъса.5 часа след това пих Ескапел.Нямаше никакви странични ефекти.Проблема е, че още не ми е дошло а и няма никакви признаци - нито ме боли корема, нито кръста.Въпроса ми е може ли хапчето да не е подействало?Все пак са минали 10 дни ......

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    А попринцип кога е трябвало да ти дойде?
    Може нещо от времето да е... На мен например тоя месец ми дойде 5-6 дни по-рано от когато трябва...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Може нещо от времето да е... На мен например тоя месец ми дойде 5-6 дни по-рано от когато трябва...

На 13ти обаче нали от Ескапел трябва да ми дойде по-рано

Голям фен Аватара на Emilen
    Нито едно средство за контрацепция не дава 100% сигурност, дори и да е някъде около този процент. Така че-макар и малко вероятно, но е възможно хапчето да не подейства, особено ако е използвано извън посочения срок.
    Колкото до признаците-така и не разбрах кои очакваш, но самата употреба на хапче може да измести менструацията. От друга страна признаците, че си забременяла се появяват някъде около шестата седмица, с изключение например на чувствителността на гърдите, който при някои се появява доста по-рано(ако изобщо се появи, разбира се). Чакай и ще разбереш.

За няколко дни, откакто следя този форум, вече май си петата "щастливка" в играта "тука има-тука нема"... Пазете се, бе хора! Най-странното ми е, че изобщо не ви е на главата опасността от HIV, а ви плаши бременността... Тя в крайна сметка се решава максимум след 9-9 и половина месеца!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Направи си тест най-добре. Така ще се поуспокоиш малко... Другият вариант е да седиш и да чакаш, но предполагам, че ще полудееш от притеснение... така че си купи тест
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Направи си тест най-добре. Така ще се поуспокоиш малко... Другият вариант е да седиш и да чакаш, но предполагам, че ще полудееш от притеснение... така че си купи тест
    +1
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Добре
    Що не почакаш още малко?! Бахти и случаите...
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не е задължително да ти дойде по-рано.Когато сестра ми пи и дойде със 17-18 дни по-късно..Щом си пила ескапел толкова малко време след рисковия секс,е почти сигурно че е подействало..Купи си все пак ако искаш тест,но трябва да са минали 14 дни от рисковия полов акт.

Ох, Благодаря за отговора успокои ме малко.
    В четвъртък ще купя тест и ще пиша какво е станало.Стискайте палци и благодаря за отговорите.

Град
    Burgas

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Защо ли ми се срува че съм чел вече тази тема доста пъти?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Fifooooo
    Така си е..
    Но щом е пила Ескапел - не мисля,че е станала беля..А и все пак това е "хормонална бомба" за организма ти..А и съм чела,и чувала от моите приятелки,че им идва и по-късно..Но за по-сигурно направи си тест

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Защо ли ми се срува че съм чел вече тази тема доста пъти?

Защото на ден се пускат,най-малко 3 теми със същия въпрос
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от foxylady

На 13ти обаче нали от Ескапел трябва да ми дойде по-рано
    Като страничен ефект може да предизвика по-рано менструация, но не е задължително. Т.е сега си очаквай да ти дойде на датата, на която по принцип ти идва- около 13

една приятелка ми каза че като пила ескапел й закъсняло 1 седмица заради хапчето но после и дошло и й течало много силно..
    F_CK
    All I need is U! :P

Може да е страничен ефект от хапчето.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на Emilen
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    А може и да е страничен ефект от секса...
    Не се стърпях...

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    А може и да е страничен ефект от секса...
    Не се стърпях...
    Всичко е възможно.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

По принцип като пиеш такава химия като Ескапел ( тъй като в България не е на ниво ) може да има странични реакции и да ти се забави доста . За това избягвай Ескапел уврежда те и аз за това гледам да внимавам къде си хвърлям семето =)
    Never Back Down !!!
    Пушенето значително намалява броят на вашите цигари... ;d
    7-1 , 7-2 , 5-0 ...ние помним !! А вие ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си