.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Не издържам вече.. ;(

Не знам какво става! Осми клас съм. Имам чувството че никой не ми обръща внимание. В междучасията всички си говорят и гледам да се включа. Но ми е кофти че не ме викат да ми кажат нещо че някак си съм излишна..всеки си намери с кого да ходи а само аз останах сама и е едва началото на втория срок. Моля ви искрено да ми кажете какво да правя как да си намеря приятели в класа .. ;s Не мога да издържам повече така!
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Добре, искрено ти казвам, че никой няма да те покани официално. Необходима ти е единствено иниациатива. От малкото се почва. Сама ли седиш на чин? Поне все има какво да си кажеш с другарчето до теб, да предложиш междучасието заедно да отскочите за кафе до лафката или нещо подобно. Връзвай простички разговори в началото, а нататък всичко става сякаш от самосебе си.
    Успех!

Поговори с тях защо се държат така. Разбира се не можеш да си приятелка с всички, затова се опитай да се сближиш повече с тези, дето ти допадат. Търси общи теми за разговор и като видиш, че някой се интересува от теб подхвани някоя по-лична тема с него. Не се затваряй, ако видиш, че не ти обръщат особено внимание.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Добре, искрено ти казвам, че никой няма да те покани официално. Необходима ти е единствено иниациатива. От малкото се почва. Сама ли седиш на чин? Поне все има какво да си кажеш с другарчето до теб, да предложиш междучасието заедно да отскочите за кафе до лафката или нещо подобно. Връзвай простички разговори в началото, а нататък всичко става сякаш от самосебе си.
    Успех!
    +++
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от kris4ety14
    Поговори с тях защо се държат така. Разбира се не можеш да си приятелка с всички, затова се опитай да се сближиш повече с тези, дето ти допадат. Търси общи теми за разговор и като видиш, че някой се интересува от теб подхвани някоя по-лична тема с него. Не се затваряй, ако видиш, че не ти обръщат особено внимание.
    Успех

Напълно те разбирам .. ! И аз съм 8 клас и понякога се чувствам така.Бях в една компания и всичко беше повече от перфектно ..но от миналото лято нещата се промениха драстично ! Както и да е .. само ще ти кажа, че с течение на времето тези отношения ще се променят! Сигурна съм , че ще намериш приятели в класа си , но , когато това се случи не трябва да ги пускаш да си отидат !
    Успех ! : ))
    Don't worry,be happy!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    В началото и аз нямах приятели от класа тази година, защото те се познаваха всичко отдавна, а аз не.След 2 седмици реших, че не може повече така и просто отидох с едни момичета навън в междучасието и дори питах "Може ли" , говорихме си и тн, разбрах бая за тях и на следващият ден сами ме питаха "идваш ли" , а сега сме неразделни

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хах сякаш това мнение аз съм го писала.. и при мен ситуацията е подобна. Все едно си говоря само с 7-8 човека и изобщо не си харесвам класа тоест по-голямата част от него.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и аз съм д/г така.Потърси си приятели от другите класове

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Подкрепям.. аз направих същото и може да се каже, че с момичетата от другия клас съм по-добра приятелка от колкото със тези от оя си клас
    Не може да нямаш поне 1 чавек от бифшия си клас отиди при него дори и да е от друга паралелка. При мен се случи така, че ме запозна с голямата част от класа си дори в началото не помнех имената на всички
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е специална покана ли чакаш Започни да говориш с другите от класа.Както ти казаха-от малкото се започва...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Моя плюс ако може така да се нарече, беше, че с някой се познавах преди това, а с други бях в един клас в 4 клас,, това ми помогна,, пък и не съм притеснителна и не ми пука,, не си мисли, че никой не ти обръща внимание,, не е така. Този с който стоиш на чин все ще има какво да си кажете,, пишете си в скайп най малкото, за да я опознаеш, да се сприятелите. Правете общи чатове, шегувайте се и в даскало така си гооврете,, все ще има какво да си кажете,, през междучасията ходете заедно до тоалетната дори да е Спокойно, всичко идва от самосебе си
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от kris4ety14
    Поговори с тях защо се държат така.
    ГЛУПОСТИИИИ
    ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА.

Разбери, те не го правят умишлено, за да те саботират и т.н. хаха. И аз съм в твоето положение. Просто бъди по-общителна, говори, смей се.. знам, че е трудно. Някой път попитай някоя компания да излезнеш с тях навън, примерно.
    И все пак, знай, че не си сама, хаха. И това е нещо нормално на нашата възраст ии се израства.

...

не се тревожете аз съм в 10 - ти клас и още се намират нагли хорица , които си мислят че могат да си позволяват волности , но не мисля , че хора като мен трябва да търпят това отношение. \/ . Само защото не сте като надутите си съученички не значи че трябва да сте "роби" пред тях . Живеем в свободна държава и всеки може да изказва мнение по всички въпроси

вввв

Покажи добрите ти страни пред класа и приятелите сами ще дойдат. Демонстрирай добро чувство за хумор и т.н.
    Ако седиш на едно място и не говориш с никой трудно ще си намериш приятели.
    Успех

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    В началото и аз нямах приятели от класа тази година, защото те се познаваха всичко отдавна, а аз не.След 2 седмици реших, че не може повече така и просто отидох с едни момичета навън в междучасието и дори питах "Може ли" , говорихме си и тн, разбрах бая за тях и на следващият ден сами ме питаха "идваш ли" , а сега сме неразделни
    Това е! =D> Когато си поставиш цел , авторке .. следвай я! Щом другите могат да бъдат приятели , то и ти можеш. Та с какво ти си по-долу от тях ?!

Голям фен Аватара на Stellsy
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Подкрепям.. аз направих същото и може да се каже, че с момичетата от другия клас съм по-добра приятелка от колкото със тези от оя си клас
    Не може да нямаш поне 1 чавек от бифшия си клас отиди при него дори и да е от друга паралелка. При мен се случи така, че ме запозна с голямата част от класа си дори в началото не помнех имената на всички

Ние с a1a2b3v сме от една гимназия, но различни паралелки. Ако има някой от бившият ти клас иди при него и го заговори. Виж от твоят клас ако някой имаш сходни интереси. Бъди малко нахална. Ако досега си стояла настрани .. мисля, че няма да ти обърнат много внимание, но ако си по-нахална ще трябва да те изслушат и може да имат сходни с твойте интереси.. Успех
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

инициатива!! ако не се получи - здраве да е!! .. сприятели се с някой от съседните класове
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си