- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Евро 2010
Според мен имаме някакъв шанс, но не с този треньор.Поне пък ще видим английския национал в София.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Евро 2012 не 2010Първоначално написано от Diam0nD
през 2010 е световното
![]()
от една друга темаПървоначално написано от iLovePussyJuice
Абе бая ще ни пердашат и имам гадното чувство, че това ще е най - гадният ни квалификационен цикъл в историята на БГ футбола - последно място!![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
След като народа не вярва, как футболистите ще повярват...?![]()
те футболистите трябва да направят нещо, да докажат, че не им се вярва всеки път напразно.
и въпреки всичко, според мен можем да вземем 2рото място без проблеми. черна гора и уелс ще ги пердашим здраво, а англичаните ако се отпуснат единия мач имаме и там шанс. швейцарците не са нищо, тоя отмар хитцфелд не чак толкова голям отбор, че да ги вдигне тия швейцарци да бият нашите. ако бербатов, мартин и стилиян се замислят, че това им е последния шанс за голямо първенство и се напънат да играят с пълни сили, имаме шанс да се класираме.
с 3 думи:Първоначално написано от lubomirky
трудно, но възможно![]()
никъв шанс.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Авеее класирането ще е по следния начин момчета
Group G
1. България
2. Уелс
3. Черна гора
4. Швейцария
5. Англия
ае със здраве :P
Не е лека групата,но ако си повярваме и излизаме всеки мач за победа може и да се получи.И да не се класираме - свикнали сме..
НЕФТОХИМИК
^ти с малоумните си коментарчета не се повтаряш изобщо 'ретардски'![]()
е*аха на майката най-просто казано![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Трябва да биеме в двата мача Черна Гора и Уелс.Да биеме тука Швейцария и там да направиме равен.И от Англия да вземеме 2 точки.
BOTEV VRACA I CSKA FOREVER.
Никой няма да бием с този треньор... К.ур за БФС, НССП, Къри Стоилов!!!
хехе .. имаме шанс за 2рото място .. но не виждам как със нападател като Бербатов и защитници като Иванов и Кишишев ще успеем да се преборим за него.. още по гадно ще е ако Иванков се откаже от вратарския пост.. незнам но според мене трябва сърцата игра от футболистите ни , но до момента само СТЕНЛИ ПЕТРОВ играе с хъс и себераздаване . БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
А Мартин Петров къде го слагаш??