а, не се безпокой за нея, тя пак ни налази, тоя път с друга регистрация.![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
ау ужаст.
ценен кадър ли баннаха?
и какво толкова,че чак направихте и тема оххх ..
Summer (h)
Защото е Hilary_ .
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И ? Това сигурно е някоя богиня от гръцката митология ?![]()
Summer (h)
МХм и кво толкоз ви тревожи? Има си момичето друга регистрация и си пише. Чак и тема да направиш оххх прости хоравсе едно можеш нещо да направиш по върпоса а?
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
И аз се чудя,Първоначално написано от laila_94
![]()
А и при условие,че момичето си направи регистрация и си пише..Не мисля,че имаше нужда от тази тема
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ПуКни с3 о7 яДПървоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
OMG
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
щото само разправя каке девствена, на нас такива не ни требват - искаме отракани![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Добре бе,хора,яд ви е,че за вас няма тема ли?Току що разбрах и реших да ви попитам.Надявах се,че ще ми кажете какво е станало,ама неее...вие за да нападате ли живеете
и за да ядем, и да спим, и за да водим социален живот там, навън, а не да скърбим за разни виртуални приятелчета във форума.Първоначално написано от kindergarden
е леле пък най сте ми интересни като започнете с тва за социалния живот...измислете нещо ново...за никого не скърбя...баси хората стеПървоначално написано от mArMaLaDkA
Въпросната Hilary_ толкоз ли е важна,че се превърна в огромен проблем на форума![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ми ако я няма кой ще спами в темите?!Ние ли?!Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
Ама спокойно някъде видях аватара й ... Преродила се е![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ХАхаХАха Божичко няма я хилари ии ужъъъссс ша мрееееем няма да дочакаме 2012 помоооощщ АааааАааАаа
дааааа точно такаПървоначално написано от peshost
![]()
тва че съм попитала защо са я баннали не означава нищо...така и не се намери някой за ми отговори...баси ай живейте си социалните животи
![]()
Като толкоз те интересува питай нея, що правиш тема?Първоначално написано от kindergarden
е не я познавам за да я питам...просто не мислех,че прави такъв голям спам зада бъде банната и съм изненадана и реших да попитам...вие направо нямате равни![]()
Е кво мислиш, че няма да ти отговори ли + това е грешен раздела ти ми се струва.