.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Възможна бременност! :(

Здравейте!Момиче на 15 съм и с приятеля ми наскоро го направихме,но на мен ми беше за първи път!Правихме го с презерватив,но имам опасения,че може и да съм бременна,защото изпитвам болки в кръста,апетитът ми е увеличен и понякога ми се вие свят!Моля ви,дайте съвети какво да пражя и как да постъпя-освен да ида на генеколог!

Мега фен Аватара на t0d1t0

иначе за успокоение - глупава си...
    за какво са презервативите?
    Болки в кръста - от много неща може да са или просто да ти идва?
    Виене на свят - ниско кръвно
    Апетит - пубертет

бахти ретардите... Ходи на училище.
    Станислава

Taка е-може да не са симптоми на бременност,но в повечето статии ги описват,като такива и за това се притеснявам!

Просто си направи тест за бременност и провери.Не е толкова трудно.

не си бременна спох.. щом е било с презерватив и не е скъсан няма страшно.. а отностно болките и т.н има теория че да кажем като си мислиш че нещо те боли то наистина почва да те боли така че успокой се нищо ти няма
    F_CK
    All I need is U! :P

Цитирай Първоначално написано от YamahaFeNka
    Taка е-може да не са симптоми на бременност,но в повечето статии ги описват,като такива и за това се притеснявам!
    и симптомите на грип се сравняват с повечето венерически болести,ама на...
    Станислава

Дано наистина е така,както казвате и не съм бременна,защото иначе става много лошо! ;(

Голям фен Аватара на Emilen
    Акъл и мензис ако не ви дойдат навреме-по-добре изобщо не ги чакайте...
    Дано да се разминеш с проблемите, а после малко по-отговорно да подхождаш.
    Мисля се ако един ден хвана дъщеря си с такива изпълнения как ще реагирам...

Има тест за такива работи,купи си един и виж какъв е резултатът.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Emilen,какви изпълнения?!За мен 15-16-годишната възраст е нормална за първия полов акт,разбира се,ако си сигурен в човека до теб!

Emilen,какви изпълнения?!За мен 15-16-годишната възраст е нормална за първия полов акт,разбира се,ако си сигурен в човека до теб!
    То ако става въпрос за възраста на първия полов акт на момичето спадна до 12 годишна възраст Хах
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Дано наистина е така,както казвате и не съм бременна,защото иначе става много лошо! ;(
    Просто имаш хипохондрия(хмм странно,аз уча супер мноо биология и е нормално аз да се наплашвам,ма ти като те гледам си от тъпите)
    и не ме питай кфо е тва,и не се еби като не знаеш как,и трето честно си аааааааадкси тъпа-симптомите на бременност не ти се появяват ей така на щрак на 2рия ден след секса,треа да мине/седмица две и то се редуват-първо са едни,после се заменят с други.Пффффф не е истина колко си тъпа
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Какво разбираш под "сигурен"? Че няма да ти пренесе нещо или, че няма да те зареже като надуеш корема? Или че на 16 години ще станете родители и ще се грижете за дете, вместо момичето да отиде на аборт, който ненапразно се счита за рисков и може да доведе до траен стерилитет...
    По всичките въпроси мога да ви дам примери от лични наблюдения, от които ще ви се изправят косите!
    Като например да го направиш с някоя, за която си уж 100% сигурен и мислиш, че познаваш. А след това схващаш, че всъщност си може би стотния, като 50 от тях не са ползвали предпазни средства! Искаш ли да ти опиша емоциите, докато чакаш резултата от изследването за HIV?

Знам,че е рисковано,но по твоята логика трябва всички да се детсвени до осемнадесетата си година..Това в днешни години е рядкост!

Знам,че е рисковано,но по твоята логика трябва всички да се детсвени до осемнадесетата си година..Това в днешни години е рядкост!
    рядкост, но съвсем не е нещо лошо .. жалкото е, че повечето не го осъзнавате!

Град
    София
    според мен не си .. но ако искаш да си сигурна вземи един ескапел до три дни след половия акт !
    Exorcism !

Пфф..britzy,колкото до теб не смятам да ти падам на нивото и да обиждам някого,когото изобщо не познавам!!!

Ozzy,и аз си мислех за Ескапел Ако си наясно би ли ме ориентирал долу-горе каква е цената му?

Град
    София
    29.90
    Exorcism !

Благодаря за информацията,Ozzy!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Манееееее... МАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!! К'ви симптоми, к'во нещо няколко дена след секс се бе момиче?!! Тъпа ли си, проста ли си к'ва си?? Ей от такива необразовани и глупави фльорци кат теб ми е писнало!!! И знаеш ли защо? Защото съм на твоите години и ми е писнало всички да ни слагат под общ знаменател. Заради ей такива като тебе.. 'Дето не знаят как се пише деВствен иначе секс правят... Умно..

ПП: Много се извинявам за грубия език, но просто нямаше как да се сдържа.. !!!

Не се е променило нищо спрямо нашето време. И тогава голяма част от връстниците ни започваха на тази възраст(14-16г.). Сигурно е имало и по-малки, но не се хвалеха.
    Но пък и след 18-ата година ако не внимаваш може да загазиш: една позната направи аборт след тригодишна "сериозна" връзка и остана стерилна.
    Аз започнах с тези неща на 19-стар за вашите представи. Въпреки всичко признавам, че първата нямаше шанс да остане с мен, дори ако се беше случила "грешка". Просто си беше чисто физическа връзка, поне що се отнася до мен. Най-вече момичетата да си правят сметката, че последствията те ще ги носят.
    Колежка от работата забременя от студент, който моментално си вдигна чукалата и избяга. Скоро я виждах-сама отглежда детето си, едва свързва двата края. Чак изпитвах неудобство, че съм с жена си и детето и изглеждаме по-различно... да продължавам ли?

Ozzy,и аз си мислех за Ескапел Ако си наясно би ли ме ориентирал долу-горе каква е цената му?
    Ескапел да не е бонбон да го взимаш?! Правили сте го с презерватив нали, той в теб ли свърши, скъса ли се гумичката-ако не, няма вероятност от забременяване!

Няма причина да си даваш парите за глупости от които после може да съжаляваш много...
    Станислава

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Ескапел да не е бонбон да го взимаш?! Правили сте го с презерватив нали, той в теб ли свърши, скъса ли се гумичката-ако не, няма вероятност от забременяване!

Tи остави, че не е бонбон ми по скоро я питай знае ли кога се взима..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си