- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красиви момичета ft. грозни момчета / обратното
Не разбирам какво толкова ужасно намирате в по-пълните момичета,те също са хора и имат право на живот,тук като чета някой коментари едва ли не-дебелите нямат право да си имат гаджета,виждала съм толкова закръглени момичета които са адски красиви в лицето,много е повърхностна цялата тази история-все пак това е само обвивка,по-важно е какво има отвътре.Излизала съм с хубави момчета,които са супер ограничени мозъчно и няма какво да си кажеш с тях и обратното,с не толкова симпатични,с които ми е адски приятно да си говоря и можем да го правим с часове,така че понякога външността не е толкова важна!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от StreetFame
++++++ Много точно казано ..Първоначално написано от billytalent
Пак ви казвам - излиза едва ли не като промотиране на неподдържан външен вид. В никакъв случай не искам да обидя хора, които са така поради здравословен проблем (някои хора дебелеят не от ядене, а от диабет, от хормонален дисбаланс) - те не са виновни затова, не пожелавам болест никому и наистина се надявам болните деца и т.н. да се излекуват, защото не е справедливо. Но в повечето случаи това затлъстяване не е породено от болест, а от прекомерен мързел и чипс пред телевизора.
Виждала съм. Според мен не е важно дали единият е хубав, а другият грозен. Важното е да се харесват, обичат и да са щастливи заедно.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Требе има баланс. Ако кажем, че хората са ябълки - съберат ли се две хубави външно ябълки, все една от двете е с червей.
Ти си отвратителна.Първоначално написано от Luscious_Heart
Има много какво да ти кажа и нито една дума няма да ти хареса, зат'ва предпочитам да не казвам нищо- достатъчно наказание за теб и за другите ти подобни, е че сте толкова повърхностни и плоски!
Еми то всеки си решава сам за себе си как ще се храни и т.н. красиви и грозни,слаби и дебели-все тая,накрая всички ще отидем на едно и също място![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Защо го изкарвате така сякаш всичко опира до външен вид. Не казвам, че за някой не е едва ли не определящ, но за много други както вече писах в предния си пост това изобщо не е най - важното.
Когато се чувстваш добре с някой, дава ти всичко от което имаш нужда и т.н. ще го оставиш само защото не е красив/висок/слаб?!
Това са глупости.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
А човек преди всичко не е ли длъжен да се грижи за себе си и за здравето си? Виж, човек се е родил, за да се движи. Ние не сме само души, а и тела.Първоначално написано от TeenSpirit
Ако бях тооолкова отвратителна, щях да обиждам БОЛНИ хора, не онези, които сами си го причиняват и не им дреме.
Моля да ми спестиш онова, което тооолкова много имаш да ми кажеш, защото вероятно ще е пелтечене около моята повърхностност, разтягане на локуми за висшите човешки ценности и т.н. Повърхностна или не, аз не мога да променя света. Аз съм наблюдале и изказвам мнение.
Разбира се, че не, но тогава връзката става все по-приятелска и по-приятелска.Първоначално написано от Romance
При любовната връзка (гаджета, брак) има много по-интимен физически контакт, който предполага и привличане.
Но има и хора, които обичат по-пълни и заоблени форми. Това не мога да го отрека.
Вместо само да го пишеш, вземи помисли над него.Ние не сме само души, а и тела.
Може и обърнато.
Така, нека и аз да кажа няколко думи: Темата НЕ Е направена с цел да обидим/нараним някого. Просто по улиците чувам такива коментари и реших да чуя мнението на тийнейджърите в този форум какво мислят по този въпрос.
А по темата:
Всъщност, защо обиждате само дебелите и не толкова слаби момичета? Всъщност виждала съм доста момчета който ходят със скелети или момичето може да е супер красиво и да е като фиданка ама да е толкова тъпа без никакви покрития. Защо само дебелите/тлъстите и т.н са ви в устата? Смисъл, може да е ДЕБЕЛА (както казаха някой от вас), да си има гадже, да е симпатична, и да е 854098504985409 пъти по-умна от гаджето си. Както и да е..
Просто всеки има право на избор. Красивите момчета, може да са готини, но дали са умни? Как можете да прецените вие от пръв поглед?![]()
Злобата ше ми довърши ей![]()
Темата е толкова тъпа и безсмислена,че се учудвам,че The Onee я е пуснала..Да и ако съм виждала какво?
Виждала съм двойки, които не си подхождат, да, но не мога да кажа, примерно, че някой е прекалено грозен, за да е с тази или обратното. Аз примерно много се дразня, когато някой ме пита "Ти защо излизаш с този, много по-хубава си от него". Предпочитам да водя един хубав и смислен разговор с гаджето си, вместо да го слушам как ръси прототии, а и както и да погледнем на нещата, никой не е първа хубост в очите на всички.![]()
Пф, добре ще е за малко да ти се наложи да спреш спорта, да нямаш време за друга храна освен джънк, та да видиш какво е да те обиждат и да те плюят по такъв начин.Първоначално написано от Luscious_Heart
Просто го заслужаваш... То бива, бива злоба, ама... И аз съм злобна, но в друг аспект. Не плюя по външен вид и е такива неща, плюя по такива тъпи гъски като теб.
Ама искрено ти го пожелавам!
Всеки с вкуса си..
например:
На теб може да ти харесва едно момче,но на друга не..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз пък гледам хубавите момичета тръгнали с някфи там изроди.. то верно, че свестните са малко ама те пък се събрали с някфи момичета детоо.. блях нее ги разбирам ама кфо да се прави![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Всеки с вкуса си..
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
радвам се, че форОма е научил лапетата на една нова за тях дума "дефиниция, дефинирай и тн"
пт - най-често такива виждам![]()
Let the psycho plays with you...
Божее... и на вас не ви е лесно....![]()
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
И какво,ако е по-грозен от мен.Той не до мен за рейтинг,а за да е с МЕН.
Олигофрен бих нярякла нечии гадже на приятелка,което се държи като такова,а не изглежда като такова.
Сякаш като си влюбен ти пука кой какво мисли.
Любовта променя светогледа.
Характерът също е част от процеса влюбване не само външността,която си е важна,но характерът измества всичко.
често срещано явление е готини мацки с по-невзрачни младежи. но рядко виждаме хубав мъж с грозна жена. това се дължи на липсата на мозък у мъжете за които външността е най-важна. за жените красотата не винаги е от значение, макар че има всякакви "кифли" както каза някой преди мен![]()
^ Аз съм виждала повече красиви момчета с по-некрасиви момичета., отколкото обратното!
И стига обиждайте мъжете, щото не само от техния пол има такива лекенца!!!