.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Цитирай Първоначално написано от zaiobaio
    често срещано явление е готини мацки с по-невзрачни младежи. но рядко виждаме хубав мъж с грозна жена. това се дължи на липсата на мозък у мъжете за които външността е най-важна. за жените красотата не винаги е от значение, макар че има всякакви "кифли" както каза някой преди мен
    лапай, краво.

Фен
    Град
    под масата ;)
    благодаря за отговорите на мъжете. потвърдихте изказването ми

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен

Re: Красиви момичета ft. грозни момчета / обратното

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Знам че красотата в една връзка не е важна ..
    Сама отговори на въпроса си .. привидно за всеки един един човек някой може да е красив, за друг да е грозен .. важното във връзката е това как в техните очи се приемат (става дума за самата двойка) ..
    Важното е да не се влияят от чуждото мнение ..
    И аз съм на това мнение : )

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от zaiobaio
    често срещано явление е готини мацки с по-невзрачни младежи. но рядко виждаме хубав мъж с грозна жена. това се дължи на липсата на мозък у мъжете за които външността е най-важна. за жените красотата не винаги е от значение, макар че има всякакви "кифли" както каза някой преди мен
    лапай, краво.
    Извинявай, ама си е точно така . Ааа да и тук не се толерират обидите, всеки има собствено мнение .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами най-често е срещаното "красиво" момиче+красиво момче и "грозно" момиче+"грозно"момче (незнам защо на днешно време всички гледат външния виж, въпреки, че той не е най-важен и за "по-грозничките" не остава голям избор( пък и да си призная не бих тръгнала с човек ако ме отвращава)) Но да има и такива случеи "грозен" + "красива" и обратното. Важното е да се чувстват добре заедно
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Ами най-често е срещаното "красиво" момиче+красиво момче и "грозно" момиче+"грозно"момче (незнам защо на днешно време всички гледат външния виж, въпреки, че той не е най-важен и за "по-грозничките" не остава голям избор( пък и да си призная не бих тръгнала с човек ако ме отвращава)) Но да има и такива случеи "грозен" + "красива" и обратното. Важното е да се чувстват добре заедно
    Вземи научи БГ-пише се случАи...лелеее
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Пловдив
    ние пък и двамта сме хубави
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от crazymm
    незнайно защо съм заобиколена от красиви момчета, които излизат с отвратителни момичета..
    +

а иначе и хубави момичета,с грозни момчета съм виждала..
    но все пак,не е от значение
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ние пък и двамта сме хубави

Град
    Wonderland
    а може би външният вид не е на първо място?

а и когато си влюбен,виждаш човека като най-прекрасният тип на земята,дори да не е особено хубав.

любовта е сляпа,знаете,чували сте се,случвало ви се е

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    а може би външният вид не е на първо място?

а и когато си влюбен,виждаш човека като най-прекрасният тип на земята,дори да не е особено хубав.

любовта е сляпа,знаете,чували сте се,случвало ви се е

права си
    а и ако се обичате и се харесвате взаимно това какво мислят други за вас няма да е от особено голямо значение
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мда доста често срещана ситуация...

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    една моя съученичка имаше по-грозно от нея гадже но щом се харесват външния вид няма значение
    Humans need fantasy to be human.

Град
    Italy,Venezia
    Виждал съм много такива случаи и в големи и малки градове но всичко опира до това как се възприемат хората пожеду си.
    Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    толкова сте повърхностни.. напълно съм съгласна с гинесгърл.

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Така, нека и аз да кажа няколко думи: Темата НЕ Е направена с цел да обидим/нараним някого. Просто по улиците чувам такива коментари и реших да чуя мнението на тийнейджърите в този форум какво мислят по този въпрос.
    А по темата:
    Всъщност, защо обиждате само дебелите и не толкова слаби момичета? Всъщност виждала съм доста момчета който ходят със скелети или момичето може да е супер красиво и да е като фиданка ама да е толкова тъпа без никакви покрития . Защо само дебелите/тлъстите и т.н са ви в устата? Смисъл, може да е ДЕБЕЛА (както казаха някой от вас), да си има гадже, да е симпатична, и да е 854098504985409 пъти по-умна от гаджето си. Както и да е..
    Просто всеки има право на избор. Красивите момчета, може да са готини, но дали са умни? Как можете да прецените вие от пръв поглед?

повтарям се ..

Да, виждала съм. Най-добрата ми приятелка е красива, а приятеля й не стига, че не е никак хубав ами и с ужасни навици от типа на-бърка си в носа, пипа се докато е на дъската и то пред учитеката, вади си гащите от задника, яде като прасе. Общо взето е ужасен ама какво да се прави. Като се обичат хората не им пречи колкот и ужасе да е другия.

Град
    Tübingen Germania
    хувавите ябълки ги ядат прасетата. Аз пък искам да съм прасе

Какво изобщо им се бъркате на хората...данеби те да излизат с вас? Не нали? ОСтавете ги да си ходят заедно и не им се бъркайте! Важното е, че те си се харесват и обичат. Мен не ме интересува дали ходя с грозно или хубаво момче(въпреки че моя си е много хубав руснак ) важното е какви сме от вътре. Какво ако тръгнем с някой красавец, но нямаме общи интереси? Понякога по-грозните хора са много по-яки хора от красивите (да не кажа почти винаги).
    Kun min

Град
    В.Търново
    Да, много често.
    Но това е лесно обяснимо.
    Който знае нещо за физиономиката, като начин да разкриеш характера на един човек, чрез чертите на лицето му, би трябвало да знае, че едни от най добрите черти в характера на човек съответсват на "грозни", според хората черти на лицето. Например големите уши, което означава, че човека е силно интелигентен. Или големият нос, което означава чувствителност. А жените..определено харесват умни и чувствителни мъже с чувство за хумор.

о ами според мен и външният вид си има значение , защото ако не познаваш човека , а именно външния вид те привлече и нали съответно трябва да го опознаеш , но вече красавците станаха машини за ебане .. или пък да имаш някво гадже което на теб ти хар но всички да го смятат за грозен .. ддз гадно си е

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от missTwlight0208
    хувавите ябълки ги ядат прасетата. Аз пък искам да съм прасе
    е тва е проблема.

колкото и гнили ябълки да останат за мене, никога не бих искал да се превръщам в прасе

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Стига да се обичат ........ къв е проблема ??!?!?!?!

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    Стига да се обичат ........ къв е проблема ??!?!?!?!
    На същото мнение съм

Няма хубав/ грозен - това не пречи в любовта. За мене някой е супер грозен, за друг е много красив. Някой бройка само заради външния вид, друг търси душевност. За всеки влак си има пътник!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си