- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красиви момичета ft. грозни момчета / обратното
благодаря за отговорите на мъжете. потвърдихте изказването ми![]()
![]()
Ами най-често е срещаното "красиво" момиче+красиво момче и "грозно" момиче+"грозно"момче (незнам защо на днешно време всички гледат външния виж, въпреки, че той не е най-важен и за "по-грозничките" не остава голям избор( пък и да си призная не бих тръгнала с човек ако ме отвращава)) Но да има и такива случеи "грозен" + "красива" и обратното. Важното е да се чувстват добре заедно![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Вземи научи БГ-пише се случАи...лелеееПървоначално написано от a1a2b3v
ние пък и двамта сме хубави![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
+Първоначално написано от crazymm
а иначе и хубави момичета,с грозни момчета съм виждала..
но все пак,не е от значение![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от tonie__
![]()
а може би външният вид не е на първо място?
а и когато си влюбен,виждаш човека като най-прекрасният тип на земята,дори да не е особено хубав.
любовта е сляпа,знаете,чували сте се,случвало ви се е
една моя съученичка имаше по-грозно от нея гадже но щом се харесват външния вид няма значение
Humans need fantasy to be human.
Виждал съм много такива случаи и в големи и малки градове но всичко опира до това как се възприемат хората пожеду си.
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
толкова сте повърхностни.. напълно съм съгласна с гинесгърл.
Да, виждала съм. Най-добрата ми приятелка е красива, а приятеля й не стига, че не е никак хубав ами и с ужасни навици от типа на-бърка си в носа, пипа се докато е на дъската и то пред учитеката, вади си гащите от задника, яде като прасе. Общо взето е ужасен ама какво да се прави. Като се обичат хората не им пречи колкот и ужасе да е другия.
хувавите ябълки ги ядат прасетата. Аз пък искам да съм прасе![]()
Какво изобщо им се бъркате на хората...данеби те да излизат с вас? Не нали? ОСтавете ги да си ходят заедно и не им се бъркайте! Важното е, че те си се харесват и обичат. Мен не ме интересува дали ходя с грозно или хубаво момче(въпреки че моя си е много хубав руснак) важното е какви сме от вътре. Какво ако тръгнем с някой красавец, но нямаме общи интереси? Понякога по-грозните хора са много по-яки хора от красивите (да не кажа почти винаги).
Kun min
Да, много често.
Но това е лесно обяснимо.
Който знае нещо за физиономиката, като начин да разкриеш характера на един човек, чрез чертите на лицето му, би трябвало да знае, че едни от най добрите черти в характера на човек съответсват на "грозни", според хората черти на лицето. Например големите уши, което означава, че човека е силно интелигентен. Или големият нос, което означава чувствителност. А жените..определено харесват умни и чувствителни мъже с чувство за хумор.
о ами според мен и външният вид си има значение , защото ако не познаваш човека , а именно външния вид те привлече и нали съответно трябва да го опознаеш , но вече красавците станаха машини за ебане.. или пък да имаш някво гадже което на теб ти хар но всички да го смятат за грозен .. ддз гадно си е
![]()
е тва е проблема.Първоначално написано от missTwlight0208
колкото и гнили ябълки да останат за мене, никога не бих искал да се превръщам в прасе![]()
Стига да се обичат ........ къв е проблема ??!?!?!?!
На същото мнение съмПървоначално написано от mecheeeee
![]()
Няма хубав/ грозен - това не пречи в любовта. За мене някой е супер грозен, за друг е много красив. Някой бройка само заради външния вид, друг търси душевност. За всеки влак си има пътник!