Значи,утре ще правя контролно по математика,а задачите изобщо не ги разбирам..точно тези са ми трудни..попринцип имам добър успех и изобщо неискам да го провалям..някви съвети?
да избягаш и да се напушиш
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Покажи някоя задача, така не може никой да ит помогне
ш припишеш от някой
Темата ми прозвуча като: "Утре нещо ще ми се случи и не знам как да действам. Някакви съвети?"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Или седни и научи каквото можеш от учебника, или утре преди часовете помоли някой да ти ги обясни, ако схванеш как се решава едната, ще успееш и другата.![]()
Другия вариант е, както ти казаха... да избягаш. Но знай, че даскалката може да те намрази за това![]()
Или пък препиши![]()
А най-хубаво иди изкарай си една двойка, после посети няколко пъти консултациите, и я поправи.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от onestar
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не бягай...Няма никакъв смисълтака или иначе другия път пак ше правиш... Пък и както казаха даскалката ще те намразиии... ;хх
![]()
да се гърчиш с тва дет неразбираш...?
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Не бягай - супер тъпо ще постъпиш!
Първо,че и без тва ще ти го даде другия път и второ ще те намрази ^^.
Просто помоли някой да ти ги обясни бре.
phahxh и мен така ми прозвуча...Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ако се беше сетил по-рано можеше да идеш на консултации и госпожата да ти го обясни..
Може да се опиташ сам да ги понаучиш от учебника.
Или преписване..