За какво се занимаваш изобщо? Забрави го...знам, че не е лесно, ако наистина си хлътнала, понеже никога няма да можеш да го забравиш напълно, ако никога не е станало нищо м/у вас, но си струва да опиташ.
По начина, по който се изразяваш имам чувството, че си още малка и неопитна в любовта (може и да греша). Продължи нанатък и скоро ще си намериш друг или най-добре забрави момчетата засега. Аз късно осъзнах, че съм малка и нямам наложителна нужда от момче до мен. Стигат ми само приятелите и това да уча, понеже чак сега разбрах какво точно ми дава училището и знанията. Сега гледам да обединявам нещата и сутрин да съм на училище, следобед до 9 с гаджето и после пред компютъра и над учебниците. Сега от училище взимам 1 стипендия за 60лж на месец, които добре ми идват. Отделно уча нещата, които ме интересуват и радват, а не обикновенните скучни предмети като повечето от вас. Уча италиански и скоро смятам да уча в NABA в Италия с графичен дизайн...може и да сменя това, което ще уча понеже до тогава вече ще имам диплома 3та степен графичен дизайн. В момента работя към 2 издателства като дизаинер със заплата от едното 4 бона, а от другото на свършена работа, но не пада под 8 бона, отделно към даскалото потдържам училищния сайт и отговарям за дизайн и информация, давам частни уроци по чужди езици,превеждам текстове от мъртви езици, редактирам английската полувина на 1 спирание за мебели,динстрибутор съм на няколко марки козметика и тн...работа винаги има и странното е, че парите все ми се виждат малко. Аз уча,работя, упражнявам се в/у нещата в който съм добра (графичен дизайн, програмиране, уеб дизайн,чужди езици) и успявам, пък момчета винаги ще има. Хубавото при мен е , че моя приятел е винаги до мен и ме подкрепя и сме щастливи заедно.
Та мисалта ми е: не си губи времето и залягай над учебниците. Има достатъчно време за всичко. Почни с момчета след като завършиш училище най-добре. Аз не направих така за което малко съжалявам, но замисли се момчетата в училище мислят само за секс и к**ви (ти искаш ли да си поредната к***а?) След време момчетата порасват и се пооправят.